MicroStar GX600PX
-
- občas něco napíše
Tiez som si kupil tento NB a zatial som spokojny..
Co som testol 3d mark 2005, tak som ziskal 7136 bodov v 1024x768. Tusim prvy krat co som videl 3d mark demo bezat plynulo..
Nahodil som XPcka spolu s drivermi ktore som ponachadzal tuna na forach, no stale mam par neznamych zariadeni..
neviete poradit, ze co este treba instalnut?
device manager : http://www.dusho.net/_archiv/unknowndevices.PNG
Co som testol 3d mark 2005, tak som ziskal 7136 bodov v 1024x768. Tusim prvy krat co som videl 3d mark demo bezat plynulo..
Nahodil som XPcka spolu s drivermi ktore som ponachadzal tuna na forach, no stale mam par neznamych zariadeni..
Dusho píše:Tiez som si kupil tento NB a zatial som spokojny..
Ja som si tam dal tiez XP, ale dalo to trochu prace si rozbehat vsetky zariadenia. Zaklad je tam mat service pack 2a potom uz len instalovat driver-e z org. stranky
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1307
zaujmavostou je ze na grafik si ovladac nestiahnes od Nvidia, lebo nemaju prava ho distribuovat (aspon tak som to pochopil z angl. fór).
Napriek mojej najlepsej snahe sa mi ale nepodarilo rozbehat jedno zariadenie. Bohuzial ale neviem co je to zac. Mam len napis nezname zariadenie a ten otaznik mi ide dost na nervy. Inak je to bohovska masina. Som s nou velmi spokojny.
So slabou podporou pre XP sa dalo pocitat kedze tento samotny notebook bol stavany pre OS Vista a tak aj CD s ovladacmi, ktore je prilozene obsahuje vsetko potrebne len pre Vistu.
noba píše:tak mi psali z alzy a uz ho prej mit nebudou...a z czc.cz mi psali ze to bude v radech tydnu nez bude.nevite o nejakym shopu kde by byl na sklade???diky
kdo presne ti z alzy psal tuhle zpravu? primo jmeno obchodnika pls... delam v alze tak tam toho muzu vic zjistit
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
GX 600
Zdravim Dominic...ze to bude toto, co sa ti stale neda rozchodit....a aj viem dovod...je viac ako prosty....support only under VISTA...
ENE CIR Drivers (for Vista only) Description Vista32/64 Ver: 1.3.306.0_WHQL
Update Date 2007-10-12
Your System OS Windows Vista 32/64bit (820KB)
ENE CIR Drivers (for Vista only) Description Vista32/64 Ver: 1.3.306.0_WHQL
Update Date 2007-10-12
Your System OS Windows Vista 32/64bit (820KB)
Re: GX 600
maisner píše:Zdravim Dominic...ze to bude toto, co sa ti stale neda rozchodit....a aj viem dovod...je viac ako prosty....support only under VISTA
Akurat som si to pozeral znova a zistil som ze to bude ono len neviem na co to sluzi. Vie niekto aku funkciu to ma? Chcem vediet o co prichadzam ked tam mam XP a nie Vistu
tak jsem v praci zjistoval ohledne toho jestli budeme mit jeste GX600PX a zjistil jsem nasledujici:) pavel lehnart je nas externista co dela z domova,tak tuhle informaci musel zjistit od nejakeho nakupcika ( k tem se ja bohuzel nedostanu, nebot jsou v jine budove) kazdopadne ptal sem se na vedeni a to,ze vypadl z nabidky muze byt budto diky tomu, ze to vyrobce prestaval dodavat (to by se ovsem tykalo vsech obchodu), nebo u nas vypadl jen na chvili a ceka se na dodani,ale jeste nebyl potvrzenej termin dodani a neboo to byl poruchovej model a proto jsme ho prestali odebirat. Kazdopadne jedinej kousek co sem na alze vystopoval byly prave reklamace
tak kdyz se do par tydnu neukaze, tak asi smula no
tak kdyz se do par tydnu neukaze, tak asi smula no
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler