MSI Gaming GT72
No já osobně vůbec nechápu proč se ještě do NB ty mechaniky dávají. Takového místo co tím zaberou. Dnes už je vše v online na Origin, Steam, UBI tak bych ty mechaniky zrušil. Třeba v mém NB místo mechaniky tam mohly být v pohodě dvě další šachty na disky.
Ten kdo chce mechaniku tak ať si jí za 500,-Kč koupí nějakou externí.
Ale jinak jsem osobně taky zvědav zda toto MSI bude mít mSATA slot. Tím jako nemyslím to co mají dnešní GT modely![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ten kdo chce mechaniku tak ať si jí za 500,-Kč koupí nějakou externí.
Ale jinak jsem osobně taky zvědav zda toto MSI bude mít mSATA slot. Tím jako nemyslím to co mají dnešní GT modely
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jinak zde na videu můžete vidět jak vypadá spodní strana notebooku: https://www.youtube.com/watch?v=lvYUvs3Qevk ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Článek i s videem http://www.zive.cz/clanky/msi-gt72-domi ... fault.aspx
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
Osobně chladicí podložku používám hlavně kvůli onomu zdvihu, jež je lepší pro zápěstí. Když umí navíc usměrnit vzduch přímo do větráku chlazení, jen to pomůže s teplotami
A pokud bude procesor připájen na desku, nevidím v tom problém. Stejně bude dříve chybět výkon grafice..
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
Tak já třeba mám své CLEVO P370EM v zadní části nadzvednuté o cca 15mm lépe se na tom píše a celé co mě to stálo jen pár minut a kousek krásného dřeva které jsem přebrousil, aby bylo krásně hladké
Chladící podložku jsem zkoušel a rozdíl v teplotách oproti kousku dřeva byl téměř nuloví. Navíc chladící podložka běží pořád a nabírá prach do NB. Nevím jak u tohoto MSI které vypadá celkem fakt pěkně po designové stránce, ale u mého NB FAN v IDLE vypínají![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chladící podložku jsem zkoušel a rozdíl v teplotách oproti kousku dřeva byl téměř nuloví. Navíc chladící podložka běží pořád a nabírá prach do NB. Nevím jak u tohoto MSI které vypadá celkem fakt pěkně po designové stránce, ale u mého NB FAN v IDLE vypínají
Design je parádní.(clevo se může učit) Ano mám tam Zalmana,který má optimální sklon a navíc je plně regulovatelný s vypínačem.Teploty o cca 10 st. jdou dolu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zde je video test nového MSI GT72 od XOTIC PC
https://www.youtube.com/watch?v=ei2hAf3U7Iw
Osobně by mě nejvíce zajímalo v čem je výhoda mít 4x mSATA a SQ čtení 1600MB/s když to prakticky nevyužiju
Přitom čtení 4K souborů je pouze 23MB/s ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=ei2hAf3U7Iw
Osobně by mě nejvíce zajímalo v čem je výhoda mít 4x mSATA a SQ čtení 1600MB/s když to prakticky nevyužiju
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
4X SSD v RAID3 je asi marketing a už trošku nesmysl, který reálné rychlosti pro systém už nepřidá (jeden disku bude vytížen více), ale budiž.
Ale displej je dle videa hodně náchylný na pozorovací úhly a to nejen z větších úhlů, ale právě v limitních úhlech pohledu přímo ze předu (v recenzi od času cca 7:20).
Ale displej je dle videa hodně náchylný na pozorovací úhly a to nejen z větších úhlů, ale právě v limitních úhlech pohledu přímo ze předu (v recenzi od času cca 7:20).
je: 2x T60P, X220, 2x 8570W Dreamcolor, E6420
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P
bylo: E7440, M6600, X230T, T440P, E6400, XPS 1330, D630, D620, D610, D600, C640, HP N6200, HP NX8220, T43P