VR610X - opět větrák
VR610X - opět větrák
Zdravím, vím, že už to tady bylo stokrát - větrák u tohodle krámu už opět chrčí, poslal bych ho na reklamaci, jenže minule ho tam měli měsíc (reklamoval jsem to přímo v Mironetu, kde jsem kompa kupoval) a já ho teď potřebuju ve škole. 1) Kdybych kompa rozdělal, přijdu o záruku? 2) Kdybych vyndal větrák a někam s ním zašel, sehnali by mně kompatibilní? Jestli ano, kde? Do konce záruční lhůty mám ještě asi půl roku, ale klidně bych to risknul, beztak si pak ten větrák budu muset měnit sám . Dík za rady.
Kdyz se mrknes poo netu, tak zjistis ze nezarucni servis MSI dela v CR i nekolik jinych firem nez penta. Kontaktoval bych se, jestli by neprodali vetrak zvlast, pripadne se s nima zkusil domluvit na osobni navsteve a vymene za prachy (pokud by meli nekde pobliz sidlo). Podle českeho zakona zaruku nestracis, ale zakon je jedna vec a jeho vymahani pak druha...
Pak jeste zalezi jak moc jsi zrucny, nekdy se vyplati (z hlediska casu) veci, ktere jdou, provest sam.
Patri mezi ne vymeny nekterych dilu, ci vycisteni zaneseneho chladice. Ja osobne si napriklad nedovedu predstavit posilat NB na mesic na reklamaci a raci bych vzal sady naradi a a pohledal nahradni reseni, pripadne si zahral na kutila a zkusil vymenit jen ten vetrak za neco se skuytecnymi lozisky (pasivy ani heatpipe se neopotrebovavaji). Ale na druhou stranu, pokud se takto musis ptat, tak se da predpokladat spise vhodnost toho servisu :0(
Pak jeste zalezi jak moc jsi zrucny, nekdy se vyplati (z hlediska casu) veci, ktere jdou, provest sam.
Patri mezi ne vymeny nekterych dilu, ci vycisteni zaneseneho chladice. Ja osobne si napriklad nedovedu predstavit posilat NB na mesic na reklamaci a raci bych vzal sady naradi a a pohledal nahradni reseni, pripadne si zahral na kutila a zkusil vymenit jen ten vetrak za neco se skuytecnymi lozisky (pasivy ani heatpipe se neopotrebovavaji). Ale na druhou stranu, pokud se takto musis ptat, tak se da predpokladat spise vhodnost toho servisu :0(