Po kalibraci baterky mě vydrží u filmu 5 hodin a na webu s menším jasem 6.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Musíš si stáhnout program. Ale nevím... není možné, že je něco na základní desce notebook špatně? Včera jsem zkoušel... mám baterku po kalibraci, měl jsem vypnutý BT a WIFI, jel jsem pouze na ETH kabel a snížený jas a výdrž baterky 2,5 hodiny přesně. Od 21:30 do 0:00. V tuto dobu jsem měl 5%. Takže každou chvilku vypnutí... co teda dělat dál? Mám to teda předělané na WIN7, jelikož 8 jsou prostě podle mě hnus největší
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ano W7 muže snížit výdrž baterie,ale zase ne o tolik.
A chlapy... k čemu je ten program Power Boost? Nějak... jsem si nevšiml a ani na netu jsem nenašel jeho funkci. Měl by asi nějak zvýšovat výkon na úkor toho, že se využívá baterka, ale... jak a proč a kdy? Nevíte? Děkuji
Nebo se jedná o funkci NOS, která funguje jen na GT modelech, musí být tuším nabitá baterka na určitou hodnotu, nb musí být v síti a musí se zvolit Gaming profile. Roman zkoušel, může potvrdit/vyvrátit případně.
Na GS70 nic podobného není, tam to nemá cenu testovat