Fifa a nhl
-
- občas něco napíše
everest s tym nebude mat nic...skus sa este pozriet na pokrocilu schemu napajanie,ci tam nemas nejake rozdiely medzi baterkou a pri nabijani...stale na baterku nastavene vsetko tak,aby to zralo baterku co najmenej...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ahoj mám problém s touto hrou počítač vlastním FS Amilo Xi 2528..Hra se mi prostě seká at v ní nastavim jakékoliv rozlišení a úroven detailů...Příde mi že to na to nemá žádný vliv nebo aspon minimální...Pokud by mi někdo poradil jak z toho ven byl bych vděčný...Doufám že ho neponesu hned druhý den na reklamaci...původně sem měl direct 10 ale pak sem dal 9 ale nic se nezměnilo...Ovladače na grafiku mám ty úplně poslední..
mas zajimavy problem:) mne se to same stavalo, kdyz jsem na notasu zapinal turbo, ale tak nejak sem to neresil, protoze to nejsou zas tak narocne hry a jede to naprosto plynule i bez nej, ale vim, ze tam takovyhle nejaky bug je no, ale jeste sem se nesetkal s tim, aby to nebralo defaultni frekvenci CPU. Musis zkouset ruzna nastaveni jak hry, tak grafiky.. zkusit nejakej patch, pripadne novejsi ovladace atd. atd. musis s tim neco zkouset samo se to neopravi
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler