Ovladače pro mobilní grafické karty
Tak co, zkoušel jste už někdo ty nové drivery http://laptopvideo2go.com/forum/index.p ... opic=22520 ? Prý jsou o dost lepší než ty předchozí 181. Stahuju, pak dám vědět jestli mám nějaké zlepšení v GTA4
edit: tak sem se teď dočetl že pro 9600M GT jsou ty ovladače hrozné, hry jsou pomalejší, 3D Mark score je menší a hry více padají. Pro většinu ostatních karet jsou tyto ovladače skvělé
edit2: Tak jsem udělal testy 3D Mark pro oba drivery:
180.84 (Dox Optimised): 5618
185.20: 5363
edit: tak sem se teď dočetl že pro 9600M GT jsou ty ovladače hrozné, hry jsou pomalejší, 3D Mark score je menší a hry více padají. Pro většinu ostatních karet jsou tyto ovladače skvělé
edit2: Tak jsem udělal testy 3D Mark pro oba drivery:
180.84 (Dox Optimised): 5618
185.20: 5363
Nedávno jsem nainstaloval nové oficiální ovladače od nvidia - 179.28, žádnou změnu jsem nepoznal, ale teď jsem narazil na problém. Po připojení externího lcd ho už notebook sám neaktivuje, jako to dělal předtím. To by ještě nebylo tak strašné, stačí na něj rozšířit plochu manuálně, ale lcd má teď i zmršené barvy. Obraz je výrazně do fialova. V ovladačích i na lcd jsou barvy nastavené správně.
A další problém - grafická karta se nepodtaktovává, pořád běží na defaultní takty.
Nesetkali jste se někdo s něčím podobným? děkuju za případné rady
Nainstalovat jiné ovladače mě napadlo, ale chtěl jsem se nejdřív zeptat, jestli to není nějaký obecně známý, lehce řešitelný problém.
+ Nevím jistě jestli za to můžou ovladače, protože nevím jak dlouho problém trvá, ale je to pravděpodobné.
A další problém - grafická karta se nepodtaktovává, pořád běží na defaultní takty.
Nesetkali jste se někdo s něčím podobným? děkuju za případné rady
Nainstalovat jiné ovladače mě napadlo, ale chtěl jsem se nejdřív zeptat, jestli to není nějaký obecně známý, lehce řešitelný problém.
+ Nevím jistě jestli za to můžou ovladače, protože nevím jak dlouho problém trvá, ale je to pravděpodobné.
ja som nahodil ten najnovsi ovladac z nvidia, a mal som problem pri pripojeni LCD, a hlavne tie farby. Subjektivne sa zhorsil vykon pri hrani napr. NFS undercover alebo TDU. Vratil som ovladac spat z HP a s tym to funguje vsetko OK. tak neviem ci som nieco pokazil ja alebo je chybny ovladac.
HP Dv5-1060ec
Dell XPS M 1330
Dell XPS M 1330