Ahoj mam takovy problem s mym NB Toshiba Satellite A210-1AP,
po pul minute mam jakoby takovy lagy ze se na 3 vteriny zacne obraz uplne nehorazne sekat ale pak to jde zas 30vterin dobre a zase se to opakuje nevite cim by to mohlo byt ??? dekuji za pomoc
Sekání ve hrách jako WoW
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Nemáš tam nějaké viry? Zkus dát log z HijackThis na http://www.viry.cz/forum/viewforum.php? ... 8b401cd206 a počkej na odpověď.
Tohle muze být také možná problém s diskem při swapování.
-
- občas něco napíše
viry tam nemam to vim na 100% kazdej tejden si nechavam delat preventivky z viry.czThorus píše:Nemáš tam nějaké viry? Zkus dát log z HijackThis na http://www.viry.cz/forum/viewforum.php? ... 8b401cd206 a počkej na odpověď.
btw co je to swampovani

edit: pokud jsem dobre pochopil tak swampovani je neco jako nahravani z disku?
Ne, není to bažinování, ale swapování
Disk si ukládá a následně nahrává určitá data... nikdy jsem se tím nezabýal, takže nevím přesně
Zkus zvýšit virtuální paměť. U XP je to tento počítač -> vlastnosti -> výkon -> upřesnit (tam už se nějak doklikáš), tak na dvojnásobek tve operační paměti.
u Visty je to Tento počítač -> upřesnit nastavení systému -> upřesnit výkon -> upřesnit

Zkus zvýšit virtuální paměť. U XP je to tento počítač -> vlastnosti -> výkon -> upřesnit (tam už se nějak doklikáš), tak na dvojnásobek tve operační paměti.
u Visty je to Tento počítač -> upřesnit nastavení systému -> upřesnit výkon -> upřesnit
-
- občas něco napíše
Dr.Gaga píše:Hele kote.. Tohle se mi stavalo na desktopu... na wowko a w3 mam masinu celkem ok, kazdych 20 vterin lag. V dote kazdych 10. Jak jsem to rozjel pod linuxem pres cedegu, tak to nelagovalo (tzn. problem neni ve hre, ani v hardwaru). Moje reseni bylo preinstalovat xpcka...
ok diky moc zkusim stejne na NB prechazim z vist na XP tak to naformatuju a udelam to xD