Michal.Maniak píše:onne: To tady nikomu raději neříkejte, hned se vysypou argumenty, že se stolním PC nemůžete hrát v terénu a u babičky.
GTA4 je sice špatně optimalizované, velká část stolních PC má s touto hrou problémy, ale na "herních" noteboocích je to bohužel bída dvojnásob.
HenryPotter tady sliboval screenshot, jak mu to jede super plynule s krásnou grafikou - a skutek utek. Mě samotného by to velice zajímalo...
Nevím jak ostatní, ale babička a hraní v terénu není není můj případ, chce to více kreativity (nemám zájem na tom aby se mi dítě v mé nepřítomnosti hrabalo se šroubovákem v PC, NTB vezmu a uklidím a v malém bytě navíc nezabírá místo jako klasická bedna, nehledě na to že ho nosím i do zaměstnání a na to je myslím klasická bedna extrémně nevhodná)
, GTA4 hraju na plné pecky na PS3 a ostatní nové hry rozběhám v 1680x1050 na střední až nejvyšší detaily, mimochodem ti z integrovanými GPU pochopitelně označují NTB za nevhodné k hraní, na intg. GK se toho opravdu moc rozjet nedá, hlavně že vydrží.......x hodin každý si koupí to co potřebuje a uznává za nejlepší pro svoje potřeby, někdo chce výdrž, někdo výkon.... tak si komentáře že NTB nejsou na hry vhodné, nechte od cesty.
PS: pokud mám názor že ntb není na hry tak snad ani nebudu chodit do sekce NTB a HRY a otravovat tam ostatní tím že ntb nejsou na hry když zrovna mě ty hry nejdou, jo a herní DELL a Toshiba???? Proč ne rovnou Alienware???
padesát nebo sto táců má na PC každej, jojo to je správnej názor......