GTA 4
Není nic lehčího než si koupit za 3500k i XBox.A jaký je rozdíl mezi 1 a 2jkou? V novém díle je všechno daleko větší,monumentálnější a zábavnější.(a o hodně delší) Taky bych to bral i na PC.(alespoň bych to mohl hrát i v notebooku)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tziky píše:u Microsoftu je aspoň záruka že konverzi nepodělá jako Rockstar...alespoň doufám....
Rockstar akurat nevychytal bug s tienom a prekryvanim textur, avsak hra ako taka je imho perfektna. Na dnes priemernej zostave a grafickou s 512mb hra bezi vyborne, takze to, ze je euphoria narocna na CPU nepovazujem za NEpodrarenu konverziu. Niekto nedokaze pochopit, kolko vykonu je potrebneho na realtime pocitanie fyziky, AI a vsemoznych kolizii a tento vykon najdes jedine vo vykonnych procesoroch, alebo urychlovanim cez GPU (v plienkach). Xbox360 ma 3 jadrove CPU, PS3 ma 1+7 jadrove CPU, nechcel by si, aby hra bezala na celerone 1ghz? Naopak, rockstar skalovanie vykonu pri viacjadrovych rieseniach optimalizoval vyborne. Cize este raz, tieto naroky, ktore ma GTA4 su opravnene a NUTNE k tomu, aby hra mala taku hratelnost aku ma. Problemy s texturami a tienmi sa dnes uz vyskytuju len minimalne a spravidla na dobrom hernom stroji je to bezproblemov.
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
Spirit:
Tak ať si Rockstar prvně zjistí nejpoužívanější sestavy, každý nemá 3,4, nebo 8 jádro na kterém by to běželo a potažmo ani GK s 512 Mb, to co píšeš je blost, euphoria není fyzikální engine, ale řídí umělou inteligenci NPC, to jen na okraj, nedávno dělali ze steamu průzkum výkonu PC a to že má převážná část uživatelů PC podrůměrně výkonné sestavy je fakt, nejpoužívanější GK je 6600GT, CPU intel C2D předchozí generace a 2 GB ram....... na toto opravdu není GTA stavěno a Rockstar toto měl vzít v potaz, GTA4 není špatná hra, jen na její konverzi na PC měli zapracovat více, co mě se týká já ji spustím na PS3 na FULL na PC se ani nebudu obtěžovat s instalací........
Tak ať si Rockstar prvně zjistí nejpoužívanější sestavy, každý nemá 3,4, nebo 8 jádro na kterém by to běželo a potažmo ani GK s 512 Mb, to co píšeš je blost, euphoria není fyzikální engine, ale řídí umělou inteligenci NPC, to jen na okraj, nedávno dělali ze steamu průzkum výkonu PC a to že má převážná část uživatelů PC podrůměrně výkonné sestavy je fakt, nejpoužívanější GK je 6600GT, CPU intel C2D předchozí generace a 2 GB ram....... na toto opravdu není GTA stavěno a Rockstar toto měl vzít v potaz, GTA4 není špatná hra, jen na její konverzi na PC měli zapracovat více, co mě se týká já ji spustím na PS3 na FULL na PC se ani nebudu obtěžovat s instalací........
MSI GT735
tak kdyz vemu ze jsem hral GTA3 na GF 440MX a athlon 2000+ a pak jsem na tom rozjel jeste GTA vice city a vpohode si zahral...uz GTA: SA bylo dost zmrseny rozdil mezi rozlisenimi nebyl vubec tak vysoky jako u jinych her co se tyce realneho vykonu...a vubec to na me sestave neslo tak jak bych predpokladal...mozna ze na odpovidajici nVidii by to jelo lip...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
-
- občas něco napíše
To Tziky: Michal 27 nemá vůbec ponětí kolik co stojí. Jednou jsem se od něj dozvěděl že za 60k koupís PC s třema grafikama, procesorem i7, hrozně moc RAM atd... a ještě mu prej zbyde na 30" LCD a na malej Acer do kapsy.
To Michal27: Už se na to vyser. Když jsi tak zarputile proti hraní na notebooku tak ku*** nelez na téma "notebooky a hry" Hodně lidí tím už unavuješ.
To Michal27: Už se na to vyser. Když jsi tak zarputile proti hraní na notebooku tak ku*** nelez na téma "notebooky a hry" Hodně lidí tím už unavuješ.
HP pavilion dv7-1060ez - Intel C2D P8400, 4 GB RAM DDRII, Nvidia Geforce 9600m GT, 320 GB HDD