GTA 4
No ohledne cracku by se tu nic psat nemelo, ale sam jsem si koupil original a mel s nim problemy, tak jsem si hru cracknul a mam klid. Kdyz si stahnes patch, tak musis mit i ve stejne verzi crack.
Jinak muzes odinstalovat vsechny hovadiny od Aceru, nic stejne nepouzijes a existuji lepsi alternativy. Akorat se Ti vse pri startu systemu spousti a bezi na pozadi a ubira to pamet.
A jestli neumis moc anglicky, tak si stahni do GTA 4 cestinu
Jinak muzes odinstalovat vsechny hovadiny od Aceru, nic stejne nepouzijes a existuji lepsi alternativy. Akorat se Ti vse pri startu systemu spousti a bezi na pozadi a ubira to pamet.
A jestli neumis moc anglicky, tak si stahni do GTA 4 cestinu
Asus ROG Strix G18
-
- píše často
no prave kde sezenu crack ve stjne verzi jako patch,me tohle dela vzdy problemy..
dal jsem tam nejnovejsi patch,nejnovejsi ovladac na kartu a porad stejne fps snizil jsem textury a fps klesli jeste o 2,a s tim novym patchem se mi smazal asi profil protoze se mi nenahral a neni tam
dal jsem tam nejnovejsi patch,nejnovejsi ovladac na kartu a porad stejne fps snizil jsem textury a fps klesli jeste o 2,a s tim novym patchem se mi smazal asi profil protoze se mi nenahral a neni tam
ACER Aspire 6920G, 2.0 GHz C2D T5750, 4GB RAM, GF 9500M GS, 250GB HDD, Windows Vista
-
- píše často
-
- píše často
-
- občas něco napíše
orgasmic píše:No co by si taky chtel od grafiky 9500M GS, navic v nepovedene serii od Acer Gamestone. Doporucuji notebook prodat a koupit neco lepsiho
Nepovedené včem sim tě? Mám každej den po ruce ASPIRE 6935G a žádnej problém, hry valej v poho, teploty na cpu a gpu max. 65, tak co se to meleš o nepovedenosti? Víko trošku vrže(ale až po půl roce), spodek NB je naprosto pevnej, ,takže plasty taky OK.
Jestli je od gemstone něco nepovedenýho tak je to možná akorát ta 6920ka s cpu od AMD.
-
- píše často
Chci se zeptat, jestli ma nakej efekt na hru, kdyz chodite s kamaradama ci holkama na nakou zabavu - bowling kulecnik atd.. prijde mi to akorat zbytecna ztrata casu a natahovani hry. Dale jsem ve statistikach videl, ze tam je neco "nahodnych charakteru potkano" - co se tim mysli? A prikolika procentech je konec hry? Diky za odpovedi
Toshiba Qosmio F50-108
Ti přátelé jsou dobří k tomu, že pokud jsi snima opravdu zadobře tak máš nabídku jim zavolat a oni ti poskytnou nějakou službu. Každá osoba dělá něco jiného. Pro příklad - zbaví tě policie, přiveze auto se zbraněma, uzdravení. Veskrze ztráta času.
Náhodné charaktery, nejsem si jistý, nemůžou to být ty osoby, které nejsou vyznačené na mapě a když k nim dojdeš tak se spustí nějaká mise?
A procenta, asi se nedá říct při kolika procentech je konec hry, závisí to od bonusových úkolů co děláš, věcí co sbíráš a tak, každý může skončit jindy.
Náhodné charaktery, nejsem si jistý, nemůžou to být ty osoby, které nejsou vyznačené na mapě a když k nim dojdeš tak se spustí nějaká mise?
A procenta, asi se nedá říct při kolika procentech je konec hry, závisí to od bonusových úkolů co děláš, věcí co sbíráš a tak, každý může skončit jindy.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
panove toto neni tema o kvalite notebooku to je jako kdybych tu zacal placat ze Onne je hlupak co rekl ze GPRS je nestabilni ale to bych byl uz OT
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- píše často