![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
V tomhle topicu je OT minimálně polovina "diskusních příspěvků"...
Damianus píše:Michal27 muzes mi rict jsi zdravi clovek psychicky? Pokud je odpoved ano tak muzes mi rict logicky proc tu lezes? To jsi upadl z jahody na pr*** nebo ti nedojde ze se GTA4 tu nebude hrat na bussines notebooku? Proc tu prudis kecema ostatni proc jsi OT? Lecis si komplex nebo mas chut se jen hadat? Zkus priste nez polezes do nejake vlakna si polozit otazku je ma odpoved prinosna? Protoze pak tu jen prudis lidi a je tu zbytecne tuna kecu ktera nani k tematuPokud mas tolik casu nebo energine zkus to venovat tem lidem kteri maji nejaky problem nebo o to stoji a nekecat tu o pubertalnich vyrostcich jako RH a kdyz si tak chytry a dospely prosim venuj se necemu uzitecnemu.
Castellano píše:to Michal27:
TOHLE JE TOPIC NOTEBOOK A HRY, coz-li znamena, ze je to pro lidi co radi hraji hry na noteboocich, NIKOHO NEZAJIMA, jestli na cem ty hrajes hry, tak PROC SEM PORAD LEZES????!! PROC FURT TADY VNUCUJES NECO NA CO SE TE NIKDO NEPTA A NIKOHO NEZAJIMA??? Na tomto foru je vice temat, tak lez nekam jinam, kdyz s timhle mas problem..
Dr.Gaga píše:Hrat se to da a nikdy jsem nebyl na ultra high detaily. Dulezitej je pribeh a atmosfera. To je to samy, jako kdybyste hodnotili u knizky, ze ma super obal a dobrej zivotopis autora, ale nehodnotili byste obsah.. HM?
Damianus píše:Michal27 muzes mi rict jsi zdravi clovek psychicky?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů