NFS Shift & Red Faction
-
- píše často
zdravicko, mohl bych vás poprosit o radu - mam qosmio F50-125 a crysis, mirrors edge atd jedou krasne... a ted jsem sosnul demo shiftu a mam problem... nastavuju na 2xAA s nativnim rozlisenim tedy nejakych 1200x800 priblizne (nepamatuji si presne) hodnota indexu ve hre 41... vse bezi perfektne az do chvile zavodu... nastartuje se zavod.. prohlidka trati... pak me to hodi do kokpitu, zacne odpocet... a v tu chvili mi to hodi chybu... ale nejzajimavejsi je ze uz sem se jednou i rozjel... proste nehazi to chybu vzdy ve stejny okamzik... netusim co s tim... mam nejnovejsi ovladac - 186.61... nemohl by nekdo poradit co s tim? (podotykam jde o DEMO)
EDIT: ja to nechapu... ale najednou mi to zacalo bezet... pravda je ze jsem predtim vyhazel komplet ovladace a nainstaloval nove... ale proste najednou to bezi.... jinak 1280x800 4xAA, V-sync, High details, Trilinear filtering.. a hra jede jako maslicko... takze zvazuju plnou verzi... kdyby nekdo preci jen prisel na to proc to dela... at se prosim ozve... diky moc
EDIT: ja to nechapu... ale najednou mi to zacalo bezet... pravda je ze jsem predtim vyhazel komplet ovladace a nainstaloval nove... ale proste najednou to bezi.... jinak 1280x800 4xAA, V-sync, High details, Trilinear filtering.. a hra jede jako maslicko... takze zvazuju plnou verzi... kdyby nekdo preci jen prisel na to proc to dela... at se prosim ozve... diky moc
-
- píše často
ja vcera zkousel nfs:s demo a muzu rict ze s pohledem z kabiny auta to jde uplne pohodove,zatim sem ani nastaveni nejak nemenil to az bude plna hra
nastaveni 1366x768,2aa,mediunm detaily vseho,v cync on
jinak hra se mi libi,po nekolika letech nfs ktere me donuti si ho sehnat
nastaveni 1366x768,2aa,mediunm detaily vseho,v cync on
jinak hra se mi libi,po nekolika letech nfs ktere me donuti si ho sehnat
ACER Aspire 6920G, 2.0 GHz C2D T5750, 4GB RAM, GF 9500M GS, 250GB HDD, Windows Vista
orgasmic píše:Tak z NFS Shit jsem hodne zklaman. Koukam, ze je to pekne schyzofrenni serie. Od arkady po "simulaci"...
Ze se radeji nedrzeli bud osvedceneho konceptu NFS 4 High Stikes nebo Underground 2, ktere si dnes nainstaluji a budu happy
jj,uplne suhlasim,nfs ma byt arkada a nie simulator
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86
-
- píše často
No není to nejhorší už jsem to zprovoznil (zlaté wanted), dá se to hrát, napůl arkáda a napůl "simulace" by mě zajímalo jak tam nahazujete nastavení grafiky, protože jediné co mi jde změnit v nastavení grafiky je Brithnes...lol ani rozlišení, prostě jiná možnost tam není a mám pocit že to jede na full..... nwm jak jinak to totiž poznat....ta grafika vypadá hodně dobře
MSI GT735