Pře(pod)taktování GPU:CPU
Hmm za tu cenu to byl ještě lepší kup, než jsem si myslel. Super CPU, slušný grafiky i display a super repro. No, doufám, že si spokojen. Já si na svoje Vaio taky nestěžuju, jen už bych pro boha chtěl rozchodit tu Gothic 3, abych to aspon 1x dohrál. Je to moje fandovská povinnost.
PS a zapoměl jsem na datadisk Forsaken Gods
PS a zapoměl jsem na datadisk Forsaken Gods
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Investice to byla dobrá.Navíc jsem dokoupil 4 letou záruku.(cca 2700kč) Ovšem nejvíc se mi na tom líbí to přepínání 3 grafických karet.Člověk si může vybrat zda jede na 1,2 nebo všechny 3 grafické karty.Pohoda.
EDIT:Gothic mi taky nešel dobře na žádném notebooku.
EDIT:Gothic mi taky nešel dobře na žádném notebooku.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Acer ASPIRE 5740G
Má cenu taktovat Acer Aspire, intel i5 430M (2,27Ghz), ATI HD5650? Nemám s tím moc zkušeností tak se jen ptám, jestli to bude nějak znát, nebo to nemá smysl, případně o kolik procent výkonu získám. Předem díky za rady
Jde o to co budeš taktovat... a jaké máš teploty (abys to neusmažil ) "Core i" procesory nikdo moc netaktoval, takže není moc zkušeností. Taktováním grafiky bys získal nějaké to FPS ve hrách navíc (ale také vyšší teploty) záleží jen na teplotách o kolik mužeš taktovat
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]
djmicho píše:Jde o to co budeš taktovat... a jaké máš teploty (abys to neusmažil ) "Core i" procesory nikdo moc netaktoval, takže není moc zkušeností. Taktováním grafiky bys získal nějaké to FPS ve hrách navíc (ale také vyšší teploty) záleží jen na teplotách o kolik mužeš taktovat
teploty procesoru jsou při běžném provozu (internet,prohlížení fotek atd)na cca 55stupních. Když hraju hodinu třeba Colin Dirt 1 (na klíně - už mám objednanou podložku) ) tak tam bylo kolem 75.
Jinak v 3DMarku06 jsem měl 7180 bodů
..ale když jsem pustil ATItol, tak posuvníky byly bez možnosti pohybu, tak nevím ...
Naposledy upravil(a) henda dne 07 srp 2010 21:57, celkem upraveno 1 x.