NVIDIA GeForce 9500M GS a Vaše zkušenosti
-
- píše často
-
- píše často
.
Děkuju za pomoc, na googlu sem toho našel tuny....chtěl sem poradit od lidiček co už to použili co s tim mají zkušenost...
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
venerea píše:Ahoj.Crysis mastim na plný rozlišení(1440 na 900) na střední detaily,ale i vysoký se daj,COD4-plný rozlišení,plný detaily,Assasins Creed-plný rozlišení,plný detaily,Bioshock-plný rozlišení,plný detaily,Mass Effect-plný rozlišení,plný detaily
No tak jsem ještě zkoušel Grid Demo a tam jsem měl na střední detaily taky kolem těch 20 FPS a teplotu asi 67.Zkoušel jsem na high a skoro nehratelný a na low jsem měl kolem 40 FPS tak to bylo v poho.Akorád mě fakt zaráží,jak mohl Venerea mastit Assassins creed na plný,když mě to v systemrequitementlab nedá ani na low.(ale to je divný,tam je asi chyba s tim procesorem,že mě to píše že mám 2Ghz),no ale na High fakt pochybuju,jestli je to tím procesorem tak to je podle mě blbost,když všude píšou,že na prvním je GK až pak procesor a to si myslim že ty 2Ghz by snad i mohli stačit.Nebo se pletu?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
sry že furt otravuju,ale zrovna jsem vygooglil zajímavý snímky z GPU-Z tady http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=261215 a http://www.pureoverclock.com/story1998.html tak to je fakt zajimavy,jaktože tam mají mají takt 550 Mhz a ja jen 475 Mhz.Mě je to furt nějaký divný.
475MHz to takt ma mat...
Maju 550 preto ze ten prvy je OC a druha je 9500series na 55nm...
Takti tam mas v poriadku...
Ani ten 3D Mark 06 nieje zli aj ked to nieje nic moc...
Ten tvoj vykon je divni ale porovnal by som si to z niekym co ma rovnaky book atd.
Maju 550 preto ze ten prvy je OC a druha je 9500series na 55nm...
Takti tam mas v poriadku...
Ani ten 3D Mark 06 nieje zli aj ked to nieje nic moc...
Ten tvoj vykon je divni ale porovnal by som si to z niekym co ma rovnaky book atd.
Naposledy upravil(a) polo dne 18 črc 2008 00:04, celkem upraveno 1 x.
je pravda že ten procesor už neni z nejnovějších, ale jestli je to tím.. těžko říct.
když se podíváš na testy různejch notebooků, tak i stejný hw sestavy jen od jinejch výrobců mívaj dost jiný výsledky.
když se podíváš na testy různejch notebooků, tak i stejný hw sestavy jen od jinejch výrobců mívaj dost jiný výsledky.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in