mafia 2 vs. acer v3-571g
- Chlebovnik
- guru
nastavení ve hře mám
1920x1080
Celá obrazovka zapnutu
Vertikální synchronizovaní zapnuto
anialising-vypnuto
filtrovaní 16x
stíní-nizké
ambientní okluze-vpnutu
deatily geometri-nízké
apex-vypnutu
A výkonově to udělá průměr 55fps což tedy při tomhle nastavení když mam toho tolik vypnutého neni zrovna uplně moc, protože při plném zapnutí všeho to dá průměrně 31fps. Nevíte čím se dá větší výkon nastavit na mém lenovo Y500 ?
1920x1080
Celá obrazovka zapnutu
anialising-vypnuto
filtrovaní 16x
stíní-nizké
ambientní okluze-vpnutu
deatily geometri-nízké
apex-vypnutu
A výkonově to udělá průměr 55fps což tedy při tomhle nastavení když mam toho tolik vypnutého neni zrovna uplně moc, protože při plném zapnutí všeho to dá průměrně 31fps. Nevíte čím se dá větší výkon nastavit na mém lenovo Y500 ?
- Chlebovnik
- guru
Já teda nevím, ale při tom všem vypnutém nechat zapnutý Vsync mi příjde jako úplná kravina
Filtrování stačí 2x nebo 4x, tohle taky žere výkon a myslím si, že se pak klidně může zvednout detail geometrie a pojede to lépe. Osobně nemám zrovna Mafii nainstalovanou abych vyzkoušel co přesně pomůže, ale je třeba zkoušet ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
vavroň píše:Já teda nevím, ale při tom všem vypnutém nechat zapnutý Vsync mi příjde jako úplná kravinaFiltrování stačí 2x nebo 4x, tohle taky žere výkon a myslím si, že se pak klidně může zvednout detail geometrie a pojede to lépe. Osobně nemám zrovna Mafii nainstalovanou abych vyzkoušel co přesně pomůže, ale je třeba zkoušet
Ok tak aj to nastavím a vyzkouším
Nainstaloval jsem nové ovladače a při hardware testu to dalo průměr okolo 50fps při tomhle nastavení. Ovšem při zapnutí apex fyziky i na střední tak FPS padli na průměr 31fps
1920x1080
Celá obrazovka zapnutu
anialising-vypnuto
filtrovaní 16x
stíní-vysoké
ambientní okluze-zapnuto
deatily geometri-vysoké
apex-vypnutu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
1920x1080
Celá obrazovka zapnutu
anialising-vypnuto
filtrovaní 16x
stíní-vysoké
ambientní okluze-zapnuto
deatily geometri-vysoké
apex-vypnutu