TomBiker píše:nechapu co tu resite. staci kdyz si vlezete do OPTIONS a nebudete hodnoty nastavovat na VERY HIGH protoze DX10 je pouzivan jen na hodnotach VERY HIGH, tudiz na high vyuziva hra DX9
To je mi jasne, ze nechapes.

Ludia tu rozoberali vynutene DX9 @ very high vs. DX10 very high, cize tvoja poznamka je tak trosku odveci. Dalsi, ktory si precita 2 prispevky v celej teme a reaguje vseobecne.
NcS Sniper píše:Spirit píše:ty si naprd
Zato ty si zkonzumoval šalamounův exkrement (přiznávám že sem to celý nečet - nemám čas číst každou ptákovinu, ale upozornit na chybu se dá i bez osobních invektiv. Možná patříš mezi lidi který si připadaj "cool" když dělaj blbce z někoho kdo má jinej názor, ale neznám tě, tak to s jistotou tvrdit nebudu). A když už seš takovaj expert, tak mi vysvětli proč mi to při vynucení dx9 běží rychlejš (při stejným nastavení samozřejmě - na medium), díky.
ked som ta urazil, tak mi to prepac, to nemal byt zamer.

Ja som si len trosku podpichol a vramci dobreho mienenia som tam pridal schvalne smajla.
Nespochybnil som nazor, ale fakt, co si napisal (to s nazorom vobec nesuvisi a von koncom nesuvisi s vedomostami a salamunstvom). Ty si sprdol stranky (nepravom) a ja som sprdol teba, aby si nekritizoval nieco, co si poriadne nepozries.

Nic viac...
Expert na crysis teda rozhodne nie som a crysis rovnako tak nepatri medzi hry, ktore oblubujem a nasledne sa nejak hlbsie zaujimam o ich chod ci tuning, takze bohuzial ti neodpoviem - neviem to.
peace