Assassins Creed Unity
Assassins Creed Unity
Uspěšně oznamuji, že tato hra na mém stroji (viz popis) je absolutně nehratelná, i poté co jsem snížil vše na minimum, i rozlošení na 1280*720, tak se to seka. V kouktu duše jsem doufal, že bych to na minimalni detaily mohl rozběhat, ale bohužel...
ThinkPad Edge E520 - HD 6630M
Přesně tak, zatím největší paskvil, jež Ubish*t vypustil do světa. PC jak PC, u něj se dají snížit detaily, ač je na plynulý chod potřeba opravdu hodně, ale aby se to sekalo na hlavní platformě - PS4 a X1 - tak to je masakr.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
PC: i7 6900K + MSI GTX 1080..
No, grafiku nic extra popravdě. Je fakt, že je tam vážně mnoho postav v ulicích a například vnitřní prostory budov jsou parádní, ale jak se podíváš do dálky, tak lidem mizí obličeje a vše je rozmazané. Stačí si přečíst recenzi http://www.eurogamer.cz/articles/assass ... ty-recenze a uděláš si obrázek sám.
NB: MSI GX660 (stock + i7 840QM & 8GB RAM), MSI GS70 2QE (i7 4710 MQ + GTX 970M)
Vsadím se, že se ta hra zaplatí.
Ne všechny recenze jsou kritické.
Mě třeba tato serie nikdy nechytla, ale muj otec to hraje od prvního dílu a miluje to
Podle mě málokdo se rozhodne pro koupi podle recenze.
Stačí se podívat na serii Call of Duty...recenze roko co rok vesměs kritické a prodává se jako rohlíky.
Ne všechny recenze jsou kritické.
Mě třeba tato serie nikdy nechytla, ale muj otec to hraje od prvního dílu a miluje to

Podle mě málokdo se rozhodne pro koupi podle recenze.
Stačí se podívat na serii Call of Duty...recenze roko co rok vesměs kritické a prodává se jako rohlíky.
Asus ROG Strix G18
Na fullhd treba highend grafiku http://www.notebookcheck.com/Assassin-s ... 204.0.html
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8