Fujitsu Siemens Amilo Pi1556 - přehřívání?
...
dik Michal27...Intenzivni hrani je pro Tebe kolik 1,2,3hod?Mohl by jsi popsat tuhle funkci Teplota se jeste vyrazne snizi pri pouziti silent modu...?Zkousel jsi i jinou naročnou hru treba Gothic III, FEAR...A co chasi jsou dostatecne pevne?Chrani dostatecne LCD?Jak dlouho ntb máš?
Intenzivni hrani je pro me tak tech 5 hodin. Ono se to na 85C zastavi a dal uz to neleze. Sasi je na plastak hodne pevne, k nemu nemam vytky. Displej je dobre chraneny a vice zapusteny, takze nehrozi poskozeni klavesami. Kupoval jsem ho nekdy koncem rijna. Silent mode mi nejak extra funkcni neprijde. Spis je dobry ho mit zaply pri chodu na baterie. Jinak dalsi narocnejsi hru, kterou hraji je Tom Clancy´s Rainbow Six - Vegas a tam je teplota obdobna, kolem tech 85C +-2 ... Jeste se mi nestalo, ze bych se dostal k 90...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Ja ho mam taky.
Jestli ses pro nej rozhodl, tak doporucuju nakup u Computershop. Je tam vyrazne levnejsi a na to co poskytuje bych rekl, ze az podezrele levny.
-
- Moderátor
http://www.gisow.cz/computer/index.php? ... _id=192711 ještě levnější
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- Moderátor
Je tam takove
specialni tlacitko co omezi hlucnost a resi to tim, ze snizi pracovni frekvenci CPU, tak to by mohlo pomoct, ne?
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“