Snížení frekvence procesoru u Amila pa1510
Snížení frekvence procesoru u Amila pa1510
Mam takovy problem, ze kdyz odpojim muj notebook z el.site, tak se sníží jeho vykon (frekvence procesoru klesne na polovinu). Nevite prosim nekdo jak tento problem vyresit ??? Zkousel jsem i v power manageru nastavit na vzdy zapnuto, ale nepomohlo to. Dekuju za pomoc.
Řízení spotřeby ve woknech ? Na plochu pravim, vlastnosti, sporic obrazovky, napajeni mrkni tam na ruzny profily mozna ze tam mas nejaky nastaveni na omezeni rychlosti CPU, napr. me se pri spusteni toho nastroje na napajeni spusti program od ACER ne woknousi tak na to mrkni
tento účet již není aktivní.
Winy samy o sobe nedokazou zmenit frekvenci CPU leda, ze tam mas nejakej ovladac na ovladani rychlosti CPU, stalo by za to nainstalovat software dodavany k Notebooku napr. ACER - Empowering Technology ASUS - Power4gear. Nevim co presne ma FJS ale musi mit taky neco podobneho hledej na CD s ovladaci.
tento účet již není aktivní.
-
- Moderátor
pa1510
Taky mám tento NB, dělá mi to také. Mám WIN MCE, po vytažení ze site klesne frekvence cpu na polovinu. Kopirovani z dvd mechaniky je pak asi 3krát pomalejší, to samé kopírování na disku. Jakoby notebook snižil vykon u vseho co jen jde, nijak zasadne me to nevadi ale chtel bych mit tu moznost jet na plno i bez site.
-
- Moderátor
To je nějak špatně, cpu se podtaktovat může, ale to by nemělo na disk či mechaniku mít žádnej vliv. Když je vše v pořádku, tak práce s diskem či mechanikou zabere tak 2-3% výkonu cpu.
EDIT: Zkuste sem někdo hodit výpis z nějakýho info programu ve chvíli kdy to jede normálně a ve chvíli kdy je to zpomalený.
EDIT: Zkuste sem někdo hodit výpis z nějakýho info programu ve chvíli kdy to jede normálně a ve chvíli kdy je to zpomalený.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“