Příspěvekod martin vyoral » 24 črc 2007 22:55
No, nevím co bych napsal, konfigurace je v podstatě to samé co vy, jen ten hdd hemám rozšířený, takže je jasné, že to není žádná raketa ale mě slouží už rok a půl k naprosté spokojenosti. Jediné co odešlo byla dvd mechanika a tak se vyhodila a dala nová. To je vše co bych stroječku vytknul. Koupil jsem ho v bazaru ale jako nový s nainstalovanými Win XP Home a v pohodě běhají. Na síť jsem napojenej přes mikrovlny a domácí WIFI síť abych nebyl uvázanej na jednom místě a mohl pracovat třeba na zahradě nebo na terase. Pokud to není přes tři zdi tak je spojení bezva. Žádný hry na něm nehraju a používám ho výhradně k tvorbě různých grafických zadání v illustratoru a photoshopu a pak k serfování na netu, kde jen vyhladávám různé informace. Snad jen...když kopíruju trochu větší grafické soubory a přeukládám do jiných složek atd. tak se trochu zpomalí a trvá mu to trochu dýl než normálně ale jinak v pohodě. Ve školní roce ho poměrně dost přenáším a pracuju tak na dalších třech sítích a taky není problém. Pokud není problém na vlastní síti. Používám externí klávesnici a optickou bezdrátovou myš - nesnáším dráty. Nedávno jsem k němu ještě připojil výkonný skener ataky v poho. Spíš se zkuste zeptat co by Vás zajímalo. Já jsem rád, že se objevil alespoň někdo kdo má tuhle řadu note protože mám pocit, že jsou to nějaké vyjímky. Ahojte.