FSC-Amilo L 7310G

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
Hanusch

FSC-Amilo L 7310G

Příspěvekod Hanusch » 18 črc 2007 23:52

Najde se nějaký vlastník tohoto stoje,nebo někdo kdo se s ním setkal a napíše svoje zkušenosti a názory... :?: Díky :wink:

martin vyoral
občas něco napíše

Příspěvekod martin vyoral » 23 črc 2007 10:32

Mám Amilo L 7300, je v tom zásadní rozdíl?

Hanusch

Příspěvekod Hanusch » 24 črc 2007 19:47

AmiloL7310:koupeno v konfiguraci-CeleronM370/1500,512MB,40GB HDD(rozš.-120GB)...

martin vyoral
občas něco napíše

Příspěvekod martin vyoral » 24 črc 2007 22:55

No, nevím co bych napsal, konfigurace je v podstatě to samé co vy, jen ten hdd hemám rozšířený, takže je jasné, že to není žádná raketa ale mě slouží už rok a půl k naprosté spokojenosti. Jediné co odešlo byla dvd mechanika a tak se vyhodila a dala nová. To je vše co bych stroječku vytknul. Koupil jsem ho v bazaru ale jako nový s nainstalovanými Win XP Home a v pohodě běhají. Na síť jsem napojenej přes mikrovlny a domácí WIFI síť abych nebyl uvázanej na jednom místě a mohl pracovat třeba na zahradě nebo na terase. Pokud to není přes tři zdi tak je spojení bezva. Žádný hry na něm nehraju a používám ho výhradně k tvorbě různých grafických zadání v illustratoru a photoshopu a pak k serfování na netu, kde jen vyhladávám různé informace. Snad jen...když kopíruju trochu větší grafické soubory a přeukládám do jiných složek atd. tak se trochu zpomalí a trvá mu to trochu dýl než normálně ale jinak v pohodě. Ve školní roce ho poměrně dost přenáším a pracuju tak na dalších třech sítích a taky není problém. Pokud není problém na vlastní síti. Používám externí klávesnici a optickou bezdrátovou myš - nesnáším dráty. Nedávno jsem k němu ještě připojil výkonný skener ataky v poho. Spíš se zkuste zeptat co by Vás zajímalo. Já jsem rád, že se objevil alespoň někdo kdo má tuhle řadu note protože mám pocit, že jsou to nějaké vyjímky. Ahojte.

Hanusch

Příspěvekod Hanusch » 30 črc 2007 20:40

Pocit že je to nějaká vyjímečná řada mám také,zatím jsem se s ním nikde nesetkal...,ale jsem s ním zatím celkem dost spokejen.Vzhledem k tomu že to opravdu podle konfigurace není žádný dělo,tak jsem se zatím nesetkal s ničím na co by nestačil,ale budu ted´rozšiřovat RAM.Jinak mám též XP Home.Samozřejmě to není žádný herní stroj,ale na to to ani nemám.Vlastně jediný problém co mám je že při vypalování DVD-R často vyhodí chybu třeba v polovině,u jiného formátu mi to nedělá-tak nevím...hodně stahuju z netu třeba filmy atd.-a vše šlape o.k.,není problém tahat třeba 4 filmy naráz a přitom ještě v klidu pracovat,i když je to asi otáyka připojení.Pokoušel jse spojit přes Wifi s MDA(PDA) a to se mi nedaří nastavit...díky za všechny příypěvky a komentáře k této řadě :D

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“