PcBuh píše:http://www.alza.cz/expansion-base-hp-xb3000-es235aa-d76580.htm
nezkoušel někdo zda by šel na tento NTB ??
díky
Proc by nesel, ma konektor, tak mi melo byt vse bez problemu....
ronkon píše:Zdravím všechny,
chtěl jsem se zeptat těch, kteří mají HP Pavilion dv5-1060ec, zda neznají způsob, jak zobrazit v hlavním panelu, kde se nachází indikátor baterie i zbývající čas do vybití? Dosud se po najetí myší zobrazí jen v % stav nabití baterie, ale přibližná doba do vybití ne a u ostatních NB jsem to viděl. Napadlo mě nainstalovat nový BIOS verze F14, ale to nepomohlo... Neví někdo, co s tím kromě stáhnutí nějakého dalšího SW, který to umí?
Díky za odpověď
thouareg píše:Zdarec lidi, nevím jak a kde, ale nějak se mi podařilo vytratit tu zadni gumovou nožičku. Neví někdo kde by se dala sehnat? Notebook se ted pořád kejve a mě to dost se*e.
ronkon píše:Zdravím všechny,
chtěl jsem se zeptat těch, kteří mají HP Pavilion dv5-1060ec, zda neznají způsob, jak zobrazit v hlavním panelu, kde se nachází indikátor baterie i zbývající čas do vybití? Dosud se po najetí myší zobrazí jen v % stav nabití baterie, ale přibližná doba do vybití ne a u ostatních NB jsem to viděl. Napadlo mě nainstalovat nový BIOS verze F14, ale to nepomohlo... Neví někdo, co s tím kromě stáhnutí nějakého dalšího SW, který to umí?
Díky za odpověď
thouareg píše:ronkon píše:Zdravím všechny,
Díky za odpověď
Tak na to jsem taky nepřišel a ani žádnej další SW a to jsem zkoušel asi 3 to neukazoval.
joudabouda píše:Ahoj chtěl jsem se Vás zeptat mám dv5 1060ec nejnovější drivery na grafice a stejně se mi sekají hry. Je to třeba patrné i v nenáročních Buláncích. Jak to mám vyřešit?
kiwibibo píše:Odkial mas tie ovladace?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů