Hi decka,
potrebujem poradit od niekoho, kto ma (alebo videl) kombinaciu 15,4" Pavillion + chladiaca podlozka Zalman NC1000 resp NC2000.
Je NC1000 dostatocne velka? Nepretrca ntb na bokoch?
Ako vam dokazala stiahnut teploty, hlavne u HDD? HDD ma u mna bezne 55 st. C, co povazujem za rizikove a bojim sa aby vdaka tomu neodisiel predcasne do kremikoveho neba.
Thx.
Pavillion + Zalman NC1000 (resp NC2000)
Pavillion + Zalman NC1000 (resp NC2000)
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
Mám doma obě podložky. FSC Amillo Pa 2510, HP Pavilion dv5-1290ec (oba 15,4): na NC-1000 přesahuje cca 1cm po stranách ven, na NC-2000 je po stranách cca 1,5cm místa. Teplotu neměřím, ale při spuštěném ventilátoru na podložce málokdy spustí ventilátor notebooku. Ne nadarmo je v recenzích Zalman na 1.místě.
uz som kupil NC2000. ntb sice presahuje, ale myslim ze je to lepsie riesenie.
teploty HDD isli nadherne dole - zatial mal max 41 st. C pri cca 1/3 az 1/2 otackach zalmana. na plnych otackach to stiahne aj na 39 st. C. proste krasa...
CPU teploty sa velmi nezmenili, ale vyhodou je, ze sa uz nespusta vetracik v ntb tak casto - vysledkom je tichsia prevadzka.
len som si nie uplne isty ci je ten chladic uplne v poriadku - ocividne fuka viac na lavej strane a navyse vydava jemne pocutelny pravidelny zvuk, ako keby sa jeden vetrak zadrhaval, resp. nesiel rovnomerne... mozno pojde na reklamaciu
teploty HDD isli nadherne dole - zatial mal max 41 st. C pri cca 1/3 az 1/2 otackach zalmana. na plnych otackach to stiahne aj na 39 st. C. proste krasa...
CPU teploty sa velmi nezmenili, ale vyhodou je, ze sa uz nespusta vetracik v ntb tak casto - vysledkom je tichsia prevadzka.
len som si nie uplne isty ci je ten chladic uplne v poriadku - ocividne fuka viac na lavej strane a navyse vydava jemne pocutelny pravidelny zvuk, ako keby sa jeden vetrak zadrhaval, resp. nesiel rovnomerne... mozno pojde na reklamaciu
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“