¨notebook, Intel P D-C T4200 2GHz DC, 2 + 1GB DDR2, 320 (5400), SMulti, 15.6" 1366x768 mat LED, int. VGA, I GM45, wlan, glan, BT, mic, kamera, čtečka, 4x USB, ExCard, HDMI, 6čl. aku, 2.6kg, bez OS, brašna
Stal 13 550,- mam ho uz zhruba 3 tydny.
A ted k veci - s nb jsem naprosto nespokojen az je mi z toho zle. Od te int VGA Intel GMA 4500MHD jsem cekal v kombinace s Pentium D-C 2 ghz trochu vic, ale budiz. Misty se mi na tom seka hra Half life. ktera je mimochodem z roku 98, a chodi to trhane pri ruznych vetsich prestrelkach nebo treba kdyz chodim s roznutou baterkou. Tesi me na nem numericka klavesnice, coz je asi jedine s cim sem spokojen. Strasne neodolne se mi zda viko, resp. lcd obrazovka. da se trosku ohnout a myslim ze kdybych snim mel lozit kazde rano do prace, tak by ten displej byl asi brzy na srajdu, taktez mrizka reproduktoru, ktera zaroven slouzi jako nasavani vzduchu - zda se mi velmi nekvalitne pridelana - kdyz na ni trochu pritlacim tak se trosku prohyba a kdyz se ji snazim nadzvednout tak trochu odstava....baterie vydrzi na jedno nabidi asi pet hodin pri surfovani po internetu a zhruba 3 hodiny pri hrani her. Dale se mi nelibi klavesnice - vzhledove je celkem pekna ale je strane hlucna takztez ventilator - jde z neho naprosto chladnu vzduch (coz je sice dobre ALE) a jen pri narocnejsich aplikacich jako jsou hry apod. se trosku zahreje. Ale tak ci tak - pri jakekoliv aktivite STRASNE HLUCI. Neda se to poslouchat boli me z toho hlava. (mysleno ironicky...zas tak kriticke to neni ale je to proste hrozne) . Kdyz vypaluju jakekoliv media tak se nb strasne tresa a vrci jako stary vysavac. Dale k mechanice - pri uplnem vysuniti trochu visi dolu, resp. odira o stul. Mozna je to tak u vsech nb - mozna ne. ja nevim, mam totiz ntb poprve. Jedna z mala veci ktere me potesily je to ze se dodava s brasnou - to bylo od hp pekne. Take se mi nelibi ten lesky material piano black. jen se toho nekde dotkne - uz je tam otisk takze to musim porad utirat jelikoz sem ten typ cloveka kteremu to vadi. Dale me zarazilo ze se neda nastavit sdilena pamet u VGA. Nebo da? Pokud jo tak nevite nekdo kde? To je asi tak vse. Musim rict, ze priste si uz koupim notebook kolem 16 tisicu a vys. Anebo nejaky bestseller kolem trinacti s hodne dobrym vykonem, jako napr MSI VX600X. Nakup tohoto notasu sem uspechal protoze jsem se nemoh dockat a takhle to dopadlo - nespokojen, nasran, a bez penez. A Do HP uz taky nejspis nepujdu. Tot vse. Dekuji vsem kteri ty moje kecy docetli az sem