Zvuk a bluetooth na HP 620

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
PredyA
občas něco napíše

Zvuk a bluetooth na HP 620

Příspěvekod PredyA » 07 úno 2011 12:19

Zdarvím. :)
Potřeboval bych poradit.V září jsem koupil HP620,vše v cajku,ale z ničeho nic přestali jít reproduktory.Ale ty samé reproduktory zvuky ze Skype přehrají,výstup do sluchátek funguje jak má.V servise mi poradily,že to bude softwarem,tak jsme to o víkendu přeinst.,ale buhužel bez viditelných výsledků.A ke všemu se nám nepovedlo sprovoznit bluetooth,které před tím fungovalo.Nemáte někdo skušenost,poraďte prosím. Děkuji. :) :)

Rozmy
občas něco napíše

hw

Příspěvekod Rozmy » 07 úno 2011 19:35

použil jsi originální ovladač na BT?

Neuvedl jsi svůj operační systém, takže posílám odkaz na W7 Proffessional 32bit.

http://www.linkon.cz/g20ox

jinak u toho repro jsi neuvedl, v jakých případech ti repro nejde, takže se těžko radí. Pokud ti nejde jen někdy, tak to opravdu není reprákem, ale tím, jak máš nastavený ten konkrétní SW.
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate

PredyA
občas něco napíše

Příspěvekod PredyA » 07 úno 2011 22:01

Na operační systém jsem zapoměl,ale mám ty Win7 Home Professional 32bit.Já se v tom vůbec nevyznám,ale instaloval mě to bratr a ty ovladače stahoval tam,kam mě posílá ten odkaz.Anic.Trápil se stím poměrně dost dlouho a stejně to nešlo,je fakt,že to mě tolik zrovna netrápí(ale budu samozřejmě rád když se to vyřeší)jako ty reproduktory.Kvůli těm se to vlastně všechno začalo. :) Nejdou vůbec,jen zvuky Skype,vše ostatní jen přez sluchátka.I hovor na Skype musím přez sluchatka.Jdou jen zvuky oznamující příchozí zprávu,vyzvánění atd.Tak jsem s toho jelen.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“