Zvuk

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Dydrin
občas něco napíše

Zvuk

Příspěvekod Dydrin » 02 úno 2013 10:25

Vlastním ntb Hp Pavilion dv6 80ec dark umber. Pokud zapnu steam a nějakou hru zvuk jde bez problému po zapojení sluchátek jen do nich. To je normální a také mím cílem aby to tak bylo. Ale někdo mi na steamu zavolá nebo nedej bože zapojím externí mikrofón a zvuk mi přestane jít do sluchátek a začne hrát do integrovaných reproduktorů. A to pouze do dvou ze čtyř. Po vypojení sluchátek mi zvuk hraje všemi čtyřmi reproduktory. Ale po následném zapojení sluchátek opět jen do dvou reproduktorů. Sluchátka opět fungují hned po tom co vypnu steam. Dále se tento problém projevuje tím, že když jsem na skypu a skype není aktivní okno tím myslím pokud ho mám shozený na liště a jsem např na ploše tak při příchozí zprávě na skypu se mi na malou chvilku, která je rovna době než skončí znělka příchozí zprávy skypu začne zvuk hrát do reproduktorů a jakmile zvuk zprávy na skypu skončí vše jde zase do sluchátek. V ntb je integrovaný mikrofom, čtyři reproduktory, a nějaký směšovač stereo. Dále je zde program beast audio kde se mají tyto věci asi nastavovat. To mi nějak nepomohlo. Zkoušel jsem vše vyladit přes ovládací panely zvuků ve Windows ale jediné co se mi povedlo odstranit je to, že mi při neaktivním okně skypu zvuk jde stále do sluchátek vlezu na steam a opět to blbne. PS: Steam a hry na něm mám org. Pokud á někdo jakýkoliv nápad neskutečně rád uvítám radu.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“