Notas HP Pavilion TX 1000 mám tak půl roku. Nejdříve přestala fungovat WIFI a poté zčernala i obrazovka, notas nešel nahodit. Nakonec jsem ho zapnul...
Pátral jsem po netu a zjistil že je to způsobeno přehřátím čipu grafiky.
Máte někdo podobné problémy?
MOŽNÁ OPRAVA ZDE:
http://www.youtube.com/watch?v=GVUL_JsaZCw
http://www.youtube.com/watch?v=ctHTF3oNdxI
Edit by Solitary: Co se treba trosku zkrotit s tema otaznikama, vykricnikama a smajlikama? Urcite by to slo, podivej jak to hned vypada lidsteji, zkus to priste sam.
OMLOUVÁM SE...
HP TX Pavilion zmizela wifi, nejde zapnout !
HP TX Pavilion zmizela wifi, nejde zapnout !
Naposledy upravil(a) martin..h dne 20 čer 2009 21:02, celkem upraveno 1 x.
HP TX Pavilion 1000
Takováhle amatérská oprava bude jen na chvíli, uvidíš sám. Aby to za něco stálo tak je potřeba BGA sundat, překuličkovat a znovu osadit na stanici k tomu určený a né nějakou lampou...
Dell Latitude D630-T7100-2GB-160GB-14.1"1440x900-X3100
Dell XPS M1530-T8300-4GB-160GB-15,4"1440x900-GF 8400M
Koupím NEFUNKČNÍ nebo POŠKOZENÉ NOTEBOOKY. Děkuji za nabídky.
Fr33dom píše:Takováhle amatérská oprava bude jen na chvíli, uvidíš sám. Aby to za něco stálo tak je potřeba BGA sundat, překuličkovat a znovu osadit na stanici k tomu určený a né nějakou lampou...
Plně s tebou souhlasím.Notebook sice funguje jak má, ale je to jen na chvíli. Myslel jsem zatim na prevenci.
Udělat něco proti tomu hrohznému ohřívání čipu grafiky
HP TX Pavilion 1000
martin..h píše:Tak jsem to rysknul a notas jsem rozebral a udělal vše podle návodu na youtube v předchozim příspěvku. Základní desku jsem nechal ohřívat pod lampou cca 3minuty...
Po složení jsem se nestačil divit, notas normálně naskočil a WiFi začala fungovat !
Opravdu to funguje.
Jakou jsi použil lampu. Jakou watáž.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“