Lenovo N200 - čerstvé zkušenosti a dotazy
jediný co mě trochu vadí ,jsou předinstalovaný programy od lenova.
myslím že to zabírá zbytečně moc místa na disku.jinak jsou v angličtině
a já anglicky neumim ,takže tomu nerozumim......
kdyby někdo poradil,co se může smazat a co ne......
chtěl bych ještě vypálit tu vistu na dvd,ale nevim jak na to....
a třeba zformátovat disk,ale to bych potřeboval radu od vás zkušenějších
tady na foru.....takže jestly se někdo rozhodne mě pomoct,pište to prosím
jak pro vola,protože na tohle jsem ůplnej laik
díky moc
myslím že to zabírá zbytečně moc místa na disku.jinak jsou v angličtině
a já anglicky neumim ,takže tomu nerozumim......
kdyby někdo poradil,co se může smazat a co ne......
chtěl bych ještě vypálit tu vistu na dvd,ale nevim jak na to....
a třeba zformátovat disk,ale to bych potřeboval radu od vás zkušenějších
tady na foru.....takže jestly se někdo rozhodne mě pomoct,pište to prosím
jak pro vola,protože na tohle jsem ůplnej laik
díky moc
ASUS K50IJ-SX177V/ C2D T5870/ 15.6" LED CS 1366x768/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ WIN 7 HP + ext. BT + prcek asus eee 904
Pokud jsi naprostý laik, nejlépe popros někoho zkušeného (zkušenějšího) v tvém okolí, který to před tebou udělá a ty se budeš moci na vše zeptat, případně si poznamenat. Dělat podobné věci bez znalostí je i dle nejlepšího návodu riskantní, pže vždy může být něco mírně odlišné a může to způsobit veliký problém.
Jinak jak vypálit zálohu systému je popisováno na několika místech i tu ve fóru, slouží k tomu nástroj Rescue & Recovery (R&R) - jen teď nevím, jestli je aj u N200 abych nekecal, no na fóru určo najdeš ...
Jinak jak vypálit zálohu systému je popisováno na několika místech i tu ve fóru, slouží k tomu nástroj Rescue & Recovery (R&R) - jen teď nevím, jestli je aj u N200 abych nekecal, no na fóru určo najdeš ...
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
1) Start - Všechny programy - ThinkVantage - Create Recovery Media
2) Spustí se program R&R s rozhraním pro vytvoření recovery médií (záloha části disku s instalací systému a programů z továrního nastavení)
3) Ve spodní části - Recovery Discs dáš vytvořit tato média - celkem 3:
1. stačí CD - pro zavedení R&R (bootovací)
2. DVD - samotná data
3. DVD - zbytek dat
(v té horní to udělá zálohu všech dat - zbytečné na média, případně na jiný disk, PC, ...)
V tomto pořadí se média vkládají i při obnově ...
Vše bez záruky či jakékoliv odpovědnosti hodně štěstí
2) Spustí se program R&R s rozhraním pro vytvoření recovery médií (záloha části disku s instalací systému a programů z továrního nastavení)
3) Ve spodní části - Recovery Discs dáš vytvořit tato média - celkem 3:
1. stačí CD - pro zavedení R&R (bootovací)
2. DVD - samotná data
3. DVD - zbytek dat
(v té horní to udělá zálohu všech dat - zbytečné na média, případně na jiný disk, PC, ...)
V tomto pořadí se média vkládají i při obnově ...
Vše bez záruky či jakékoliv odpovědnosti hodně štěstí
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
CeCo píše:kultus:
Toto mam po konzultacii s ceskou pravnickou pracujucou pre spotrebitelske zdruzenia
Podstatny je totiz zmysel zakona (bars to tak aj nevyzera) - a sice dat moznost zakaznikovi prehliadnut si tovar. Ked ho preberas v predajni tak tam mas pravo mat ten produkt predvedeny. Pri kupe cez internet a dodavke kurierom ti to vsak nikto nepredvedie => preto tych 14 dni. Pri prebrati v predajni vsak tuto moznost mas (otvoria ti krabicu, ukazu ti NB a pod.) => tvoje pravo bolo splnene a niet dovodu ho duplikovat 14 dnami.
C
ja mam takove zkusenosti ze ti tovar odmitaji predvezt a v pripade nekterych produktu to ani nelze predvezt pam. karty nebo sluchatka nebo i mys si nevyzkousis protoze jsou vetsinou zabalene tak ze se nutne musi nenavratne poskodit obal...nicmene mi po konzultaci s COI vyslo ze je to tak jak jsem napsal ...a i kdyby to bylo jinak vynutitelnost je prakticky nulova nechces neber jim je to jedno mozna az na par serioznych obchodu...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
IBM taky nevyrábělo N200, to je čistě produkt firmy Lenovo. Ono taky záleží co se porovnává. Když už tak bych srovnával nejvyšší řady TP tj. řady T a X ne R ani N apod. Svého času stal IBM přes 100 litrů. Jen tak pro informaci Mercedes taky dělá Smarty a nikoho by nenapadlo srovnávat je z BMW řady 5. Každý by si měl především uvědomit za kolik. Dnes všichni požadujou nejlepší kvalitu a investice max. 15 litrů.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“