Zdravím, tak jsem se rozhodl pro koupi Lenovo R400, nyní jsem ve fázi zda nakoupit v kamenném obchodě v Brně máme Lenovo centrum a nebo přes internet. Rád bych měl pohodlný servis v Brně. cena při koupi přes net je o jeden až dva tisíce vyšší. Zaujal mě lenovo eshop. cz, ts.bohemia
Jsem ochoten zaplatit víc pro bezproblemový servis.
Poraďte prosím
Kde koupit Lenovo
To kde notebook koupis nema nic, co docineni s tim, kde se ti bude provadet servis... pokud chces kvalitni servis, kup si rozsirenou zaruku a reklamovat muzes vzdy primo v autorizovanem servisu Lenova (treba Orange&Green) a nemusis pres obchod... ktery by to nakonec taky dal nejakemu servisu sam, protoze na opravovani notebooku nema obchod kapacity.
Přes internet máš výhodu v možnosti vrácení NTB do 14 dnů bez udání důvodu ... to je vždy vhodné, nikdy nevíš, na jaký kus narazíš ... pak nutnost reklamovat místo možnosti okamžité výměny je velmi nepříjemná. Jinak nemusíš ani kupovat rozšířenou záruku, na to abys mohl do autorizovaného servisu. Samozřejmě tam můžeš ihned - je to i vhodnější, pro rychlejší vyřízení - stačí si domluvit co potřebuješ a kdy máš NTB přinést a často např. za dvě hodiny ho máš zpět servis v Brně mám vyzkoušení Orange&Green, jsou v pohodě (zastávka 12, 13 Klusáčkova, za Billou). Každopádně kup přes net, výhoda, že ti vše přijde až domů a možnost vrácení či výměny NTB bez udání důvodu do 14 dnů je k nezaplacení, narazit na blbý kus můžeš i nejkvalitnějšího výrobku na světě, ať už jde o NTB, auto či o cokoliv jiného
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
to Iggy:
Já si myslím, že ho kup klidně na internet. obchodě, jen pozor aby to nebyli nějací podfukáři. Takže chvíli hledej na diskuzích po internetu.
Nevim jak u vás, ale v Praze sem zatím nenarazil na slušně informovaného kamenného prodejce Lenova, takže proč připlácet.
Po zkušenostech ze stávající práce(eshop) bych si takový skvost určitě nikdy neposlal spedičkou....
Já si myslím, že ho kup klidně na internet. obchodě, jen pozor aby to nebyli nějací podfukáři. Takže chvíli hledej na diskuzích po internetu.
Nevim jak u vás, ale v Praze sem zatím nenarazil na slušně informovaného kamenného prodejce Lenova, takže proč připlácet.
Po zkušenostech ze stávající práce(eshop) bych si takový skvost určitě nikdy neposlal spedičkou....
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“