Lenovo fingerprint sensor
Lenovo fingerprint sensor
Prosím o radu. Mám nový Lenovo R400 a do dnešní doby čtečka otisku prstů bezchybně fungovala. Po dalším zapnutí počítače ji bohužel už Visty nenašly. Nepomohlo ani navrácení do továrního stavu. Ukazuje mi to při logování Fingerprint not available. Pokusil jse se updatovat Lenovo fingerprint software a bohužel nepomohlo ani to, jen to vypisuje následující error: E7210005 Cannot find fingerprint sensor device. Cannot enroll user.
Dík za každou radu, rád bych to vyřešil bez reklamace pokud možno
Dík za každou radu, rád bych to vyřešil bez reklamace pokud možno
raz sa to stalo aj mne ked som prebral pocitac zo spanku, klikol som potom na prihlasenie pomocou hesla, potom to vratil spat a uz isla. Ale toto ti asi nepomoze, u teba to je mozno zavaznejsi problem.co sa tyka v ang. viste, tak by to mohlo byt v zalozke personal identification devices.
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
VISTA!!! (podobne to bude i u XP) tento pocitac / vlastnosti / vlevo nahore spravce zarizeni / najdi si fingerprint nebo tak nejak se to jmenuje, dej prave tlacitko - vlastnosti - odinstalovat ovladac / resetni notes / stahni http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ATRIX.html ovladace na tvuj OS pro fingerprint / nainstaluj / resetni a melo by to behat pisu to z hlavy, tak sorry, jestli nebude neco pasovat... delas to na vlastni triko
//edit: nejdrive samozrejme odinstaluj vsehno kolem fingerprintu
//edit2: davej si bacha, aby ti win nenainstaloval po prvnim resetu automaticky ovladace na fingerprint, ale abys to udelal manualne
//edit: nejdrive samozrejme odinstaluj vsehno kolem fingerprintu
//edit2: davej si bacha, aby ti win nenainstaloval po prvnim resetu automaticky ovladace na fingerprint, ale abys to udelal manualne
Problem je v tom, ze ve spravci zarizeni ta ctecka neni, takze nemam co odinstalovavat. Proste se pocitac tvari tak, jako by zadna ctecka neexistovala. I kdyz se po asi patem restartu systemu spustil najednou Lenovo Fingerprint Software a chtel po me, abych sejmul otisky a vsechno probehlo v poradku. Ale pri prihlasovaci obrazovce windows se zase napise Fingerprint logon is not available nebo tak neco...
Btw mam Lenovo R400 a Vistu...ale zitra chci zkusit nainstalovat Seveny, schvalne jak se na to budou tvarit...
Btw mam Lenovo R400 a Vistu...ale zitra chci zkusit nainstalovat Seveny, schvalne jak se na to budou tvarit...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“