Nečistota na display-i
Nečistota na display-i
Z nějakých neznámých příčin se mi dostala nečistota pod svrchní vrstvu display-e. Vypadá to jako tečky. Nejdříve jsem si myslel, že se jedná o vadné pixely, ale po ohledání lupou jsem zjistil, že se jedná o nečistotu. Jsou to dvě tečky v různých místech na display-i. Myslíte, že je nějaká naděje na reklamaci?
Celý život bojuji s průměrností.
K završení všeho mi na notebooku odešel větrák (2 roky v provozu). Po spuštění se zobrazí ERROR FAN a notebook se vypne. Naštěstí je notebok v 3 leté záruce, tak jsem zvědav jak to vše dopadne. Jinak má zkušenost se servisem firmy Lenovo se začíná podobat firmě Acer. Což asi není dobré znamení.
Celý život bojuji s průměrností.
Ja vyuzil dvakrat PCnet a musim rici ze vynikajici uroven,kterou jsem zatim nikde nezazil.
HP ProBook 470 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 2TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“