Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
Můžu se zeptat, zažívá někdo tyto problémy?
http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... 031/page/8
Prý když se notebook napájí, tak běží mnohem hůře a seká se při hrách, než když běží z baterky. Zatím to tady nikdo nezmínil, tak je možné, že je to jen problém USA verze kvůli BIOSu či tak něco.
A podařilo se někomu dát pryč ten šum, když máte zapojená sluchátka?
http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... 031/page/8
Prý když se notebook napájí, tak běží mnohem hůře a seká se při hrách, než když běží z baterky. Zatím to tady nikdo nezmínil, tak je možné, že je to jen problém USA verze kvůli BIOSu či tak něco.
A podařilo se někomu dát pryč ten šum, když máte zapojená sluchátka?
Upgrade pozdeji
Ahoj tak dnes jsem Y570 okoukl na zivo a vypada lip jako Acer co mám doma ta klavesnice je uplne něco jine , ale napadlo me zda by slo koupit tu sestavu za 18k na i5(2GB grafika) , pak postupne dokoupit 4GB pameti a alespon 60GB SSD(mozna i vic ,samozrejme ze to pak cena stoupne) , SSD by bylo vetsi jako origo a nebyla by i cena kompletu pak nizsi ?
Lenovo E420s : 14" i5 , 8GB , AMD 6630m , 5000GB HDD a bude i SSD
Dobrý den, mám takový problém. Když hraju nějakou hru ( konkrétně mi to dělá u Skyrimu, Dota 2 a dokonce i COD 2) tak po chvíli hraní mi spadnout fpska. Když se dívám do speedfanu, ukazuje vytížení procesoru 90%, ale když se podívám do nástroje sledování prostředků, tak ukazuje max vytížení kolem 25 - 40% . Přitom graf, který je hned vedle ukazuje vytížení všech procesorů v průměru kolem těch 90%. Myslíte, že je to na reklamaci ?
Lenovo IdeaPad Y570
Zdravím. Dnes jsem si tento notebook pořídil, přesněji verzi, která má v sobě Intel Core i7 2670QM, NVIDIA GeForce GT 555M (1GB), 4 GB RAM, HDD 750 GB, HDD 5400 Ot./min. Ale jak jsem pročítal všemožné diskuse, napadá mě, jestli jsem neudělal chybu. Nevím, jestli by nakonec nebyla lepší verze, která má v sobě i5 (i7 se víc zahřívá a jelikož nepracuji s videem ani grafikou, prakticky ji nevyužiji), více RAM (tohle mě ani tak netrápí, RAMku si snadno a levně dokoupím) rychlejší HDD a nebo SSD disk. Co si o tom myslíte?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo, co myslíte tim většim zahříváím u i7. Já si teda na zahřívání vůbec nemůžu stěžovat. Takový MSI s dvoujádrem AMD QL-62 hřálo tak, že se od vzduchu vycházejícího z notebooku mohlo ohřejvat kafe položený vedle ntb a plocha notebooku byla strašně rozpálená jak pod klávesnicí, tak vedle touchpadu, takže po půl hodince hraní už tam byly kaluže potu. Tenhle notebook se i po 2 hodinách hrání ve velký zátěži sice vypouští celkem teplej vzduch, ale plocha klávesnice i ostatní plochy jsou jen trošku teplejší než když je v klidu. Ruce se mi nepotí, prostě paráda. Větráček hučí, ale neni to nic hroznýho.
niemandNB píše:Taky vzadu na notebooku nemáte tu nálepku záruky, která tam bejvá, aby bylo poznat, že se v tom někdo hrabal? Co kdybych to potřeboval reklamovat a oni by mi řekli, že když to tam neni, tak sem se v tom hrabal?
ta nálepka tam neni proto, jelikož si můžeš bez ztráty záruky:
vyměnit komponenty: ram, hdd, ssd, wifi modul atd.
vyměnit teplovodivou pastu na cpu, gpu
vyčistit chlazení
tyto úpravy jsou u nás umožněny zákonnou úpravou
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“