Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem slyšel, tak je to v pohodě hratelné i na integrovaných intelech, takže zde to poběží v nativním rozlišení určitě minimálně na střední detaily.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
.
Betu Diabla 3 jsem zkousel na svem notebooku Lenovo Edge 520 a to jak na integrovane tak na dedikovane radeon 6630. Na rozliseni 1366/768 to melo pri nastaveni textur na high , zapnutem AA a jiank vse na low tak dobrych 18 fps jen u uvitaci obrazovky na integrovane grafice. Takze nehratelne. Na radeonce pri tomhle nastaveni zhruba od 25 po 60 fps prumer tak 44. Pocitam ze bys to na gt 555 mel v klidecku rozjet na plne detaily. Samozrejme to byla BETA ,ktera je uz snad pul roku venku takze v plne verzi to snad bude jeste lepe optimalizovane.
Hm...jestli to ty programy neumožnují,tak si stáhni jiné.Třeba KMPlayer nebo Splash.Používám jen tyto dva a nahradí mi všechny ostatní.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 30 dub 2012 18:34, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
technická - máš zapnut optimus? jestliže ti to nabízí jen integrovanou gk, tak mi něco říká, že by mohla být 555M zakázána (přes tlačítko dole u čtečky karet)
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
A pokud klines pravym tlacitkem na exac nenabizi se ti tam spustit s grafickym adapterem - nvidia ?
Jinak jinem dotaz, proc to spoustet pres nvidia ? intel dokaze akcelerovat hd/fullhd bez problemu
Ja mluvim jenom ze zkusennosti s ideapad b560 (310m a intel hd) rozdil v zatezi procesoru jsem nezaznamenal
Jinak jinem dotaz, proc to spoustet pres nvidia ? intel dokaze akcelerovat hd/fullhd bez problemu
Ja mluvim jenom ze zkusennosti s ideapad b560 (310m a intel hd) rozdil v zatezi procesoru jsem nezaznamenal
Rad jsem pomohl
Tak jeste zkontrolovat, jestli to opravdu bezi pres to Nvidia, myslim, ze tam je nejakej monitor na to... melo by to vypadat takto: http://lh6.ggpht.com/-cB3vqJv5HZ8/TygL3 ... 25255D.png
Pokud bys chtel, aby to pokazdy jelo pres nvidii, tak si zkusit pohrat se s tim ovladacim panelem nvidie..
Bohuzel presny postup nenapisu, momentalne jsem bez notebooku
Tak jeste zkontrolovat, jestli to opravdu bezi pres to Nvidia, myslim, ze tam je nejakej monitor na to... melo by to vypadat takto: http://lh6.ggpht.com/-cB3vqJv5HZ8/TygL3 ... 25255D.png
Pokud bys chtel, aby to pokazdy jelo pres nvidii, tak si zkusit pohrat se s tim ovladacim panelem nvidie..
Bohuzel presny postup nenapisu, momentalne jsem bez notebooku
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Langoniery: jak tu máš ten obrázek těch programů, které běží přes nvidii, tak jak si to udělal? Vím, že po koupi notebooku a instalaci ovladačů to takhle bylo - místo loga nvidie bylo u hodin to logo čipu a když jsem na to kliknul, ukázalo to programy spuštěné na nvidii. Po updatu ovladačů to zmizelo a teď po reinstalu systému to tam taky nemám. Nejde to nějak nastavit? Sem to hledal v ovladačích, ale nenašel jsem nic.
bobic píše:Předčasná radost. Výše zmíněný postup mi nejde.Při spuštěném media playeru - v monitoru je - aktivita jednotky gpu nvidia: žádná
Myslim, ze nestaci jen spustit program, musi v nem bezet film, ale to si nejsem jisty..
Jinak spousti se ti jiny programy pres Nvidii, treba hry ? Jestli ji vubec windows detekuje?
Zkus se podivat do biosu, jestli tam nemas nastaveny jen IGP?
Jinak to muze byt ovladaci.. stahni nejaktualnejsi z nvidie, odpoj se od internetu (aby w7 nestahly jiny) odinstaluj ovladace co mas, vycisti registry, restart a nainstaluj nove
niemandNB píše:Langoniery: jak tu máš ten obrázek těch programů, které běží přes nvidii, tak jak si to udělal? Vím, že po koupi notebooku a instalaci ovladačů to takhle bylo - místo loga nvidie bylo u hodin to logo čipu a když jsem na to kliknul, ukázalo to programy spuštěné na nvidii. Po updatu ovladačů to zmizelo a teď po reinstalu systému to tam taky nemám. Nejde to nějak nastavit? Sem to hledal v ovladačích, ale nenašel jsem nic.
Tohle je obrazek z googlu
Jinak melo by to bytobsazeny snad ve vsech aktualnich ovladacich.. asi tam bude nejaky prepinatko, ale jak jsem psal vyse, bohuzel nemam moznost to vyzkouset, momentalne nemam notebook s optimusem..
Vim ze driv to ovladace neobsahovaly a existovala nejaka externi utilitka na to.. neco jako nvidia monitor tools, bohuzel na nazev si nevzpomenu.. Jinac aktualizace ovladacu mi pripada ze pokazdy dela bordel, takze je lepsi to odinstalovat a nainstalovat rucne
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“