Patrně se příliš neliší od více recenzovaného e535, ale kdyby náhodou někdo něco potřeboval vědět/naměřit, tak jsem k mání.
Nějaký kratší postřeh jsem psal sem.
http://notebooky.heureka.cz/lenovo-thin ... c/recenze/
Pár dalších postřehů:
- Reproduktory jsou vpredu, nikoliv zdola. Tam jsem se dopustil nepresnosti.
- Alza i heureka plete hmotnost i pocty USB.
- Na displej jsem si zvykl, sic to dalo, ale zvykl jsem si. Nejhorší jsou okraje, v chromu to na panelu záložek mlatí do očí. Na druhou stranu je ten matný displej hodně fajn, když ván na něj občas svítí sluníčko. Předtím jsem měl displej lesklý a občas to byl boj.
- Možnost vyklopení do většího úhlu není žádný terno.
- Výdrž jsem testoval sledováním filmu, dvd rozlišení, jas poloviční. Vydrž zhruba čtyři a půl hodiny. S wifi a vyšším svitem to bude asi horší.
- Instalace windows 8.1 nebyl problém.
- Pro někoho by mohl být lákadlem ještě standardní trackpoint, někomu vadí ty nové.
- Počítač není tichošlápek, přece jen asi AMD víc hřeje a má to klasický disk. Na druhou stranu mi to přijde v pohodě. Spolubydlící má levný Aspire E1-531 a hlučí mu víc, předtím jsem měl pár týdnů jiný (nový) Acer a též hlučel o poznání více. Uvidím, co časem.
- Pár plastů vrže. Nikoliv při klasické práci - psaní, ale když člověk zkouší, zda pár plastů vrže.

- Je fajn, že fn/ctrl či Fka/ovládací tlačítka jdou v biosu nastavit, co kde bude a co bude primární.
- V zátěži notebook dosahuje vyšších teplot, ale vzhledem k tomu, že jde o plasťák, tak nikde nic nepálí a není nepříjemné. Tedy svrchu, byl na stole - na klín jsem nezkoušel položit.
V hodinovém stress testu (100% cpu, gpu, hdd) byly teploty 69°, 62°, 49°. Dále nestoupaly. Hlučnost přijatelná. Při normální zátěži to je zhruba kolem 50, 44 a 39.
- Nevšiml jsem si žádné standardní možnosti dokování. Jen přes USB.
- SSD půjde asi jen výměnou za mechaniku.
- Počítač vypadá snadno rozebratelně.

- Trošku jsem měl problém se Skype, obraz v pohodě. Ale mikrofon byl prý špatně slyšet. Nevím, zda chyba byla v nastavení/softwaru je něco konstrukčně špatně. Mikrofony jsou dva vedle web kamery.
- Obzvlášť minimalistické jsou indikátory. Je tu jen tečka nad "i"
v nazvu Thinkpad, která značí zapnutí počítače. Nejsem velký fanda těhlech věcí, ale třeba označení zapnutého capslocku by se hodilo.
Tak si případně písněte.