Příspěvekod tomik258 » 03 zář 2014 08:54
Ahoj všem, včera se objevil problem u mojí Y570. Mám přesně týden po záruce.
Hrál jsem DayZ, u kterého jsem nikdy neměl nějakou závratnou teplotu (kolem 80-85 stupnů, třeba MaxPayne3 dokázal i 98) Notas se snažím pravidelně čistit, jak softwarově tak hlavně vevnitř od prachu.
Nicméně při hraní mi najednou přes obraz naběhla hromada uzoučkých obdélníčku takového barevného šumu, sekl se zvuk, tak říkám super, notebook šel do nebe. Zkoušel jsem vyvolat správce úloh, altF4, nic nepomaholo, tak jsem podržel tlačítko zapnutí a tím ho vypnul. No jak jsem to chtěl znovu zapnout, vždy se jenom roztočil HDD rozsvítily se kontrolky a zase celý zhasnul, a opět se to opakovalo, jako by se snažil stále zapnout, ale nešlo to, obrazovka byla pořád černá. Ještě jsem přidával pamět RAM ten den, tak jsem kontroloval jestli se něco nevypálilo, ale žádný smrad jsem necítil, nic opáleného jsem neviděl. Ani kolem RAMek a základce co jsem videl.
Tak jsem ho nechal ležet, odpojeného. Po hodině přijdu, že tomu dám ještě šanci, a notas se rozjel... Akorat že byl windows nesprávně ukončen, atd., ale pohoda, všechno jede. Tak jsem projistotu všechno zazálohoval.
Ted otázka, mám po záruce, jestli se mi to začne stávat častěji, nebo fakt něco odejde, má cenu volat ten lenovo servis? Oni to rozeberou, zkontrolují a dají mi vědět co je špatně? Nebo se poohlížet po jiném ntb? Díky za reakce