Ahoj, chtel bych si koupit Z61m (silnejsi variantu), ale mam dilema. Penize budu mit tak koncem prosince, ale notebook budu doopravdy potrebovat nekdy kolem brezna az dubna.
Cetl jsem ze Lenovo chysta novou konfiguraci Z61m uz se Santa Rosou.
Chci se zeptat, jaka je pravdepodobnost, ze se zlepsi i graficka karta (z X1400 aspon na X1600)
Popripade, zda uz bude koncem brezna Z61m se SR na trhu.
Lepsi grafika v Thinkpadech
No a v cem je lepsi ta X1450? Nikde o ni nemuzu najit nejakou zminku. Mam na ni cekat nebo to mam koupit ted? (Jaka je pravdepodobnost, ze tam skutecne lepsi grafika bude a nezustanou u X1400)
Koukal jsem ze je zas nova konfigurace (Core 2 Duo 7200) za 46k na Alza.cz, docela se mi libi a vzal bych si ho hned jak bude skladem, ale pokud by do konce ledna (unora) bylo na trhu jeste neco lepsiho, tak bych si pockal.
Koukal jsem ze je zas nova konfigurace (Core 2 Duo 7200) za 46k na Alza.cz, docela se mi libi a vzal bych si ho hned jak bude skladem, ale pokud by do konce ledna (unora) bylo na trhu jeste neco lepsiho, tak bych si pockal.
Ragnos píše:No a v cem je lepsi ta X1450?
iny vyrobny proces a tusim to iste jadro. vykon plus minus rovnaky pri mensej spotrebe.
Ragnos píše:Nikde o ni nemuzu najit nejakou zminku. Mam na ni cekat nebo to mam koupit ted? (Jaka je pravdepodobnost, ze tam skutecne lepsi grafika bude a nezustanou u X1400)
ja osobne si na nove modely od lenovo radsej pockam. potom sa rozhodnem. teraz davaju vsetky firmy nove modely na trh...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“