RYCHLOST NABÍHÁNÍ (R60)
-
- píše často
Budu spokojenej když bude sloužit spolehlivě a nepotká mě to,co kolegy s acerama...tzn. neustálé "sraní" komponent...jinak to ani nejde napsat...jelikžo typy závad a jednání servisu (Brno) jsou otřesné... Jen když tak koukám na 14"T a 15"R.... škoda že stejná konfigurace Tčka stojí 56 mésto 40 000 jako u R
LOSER_ píše:Juuj...a muzu se zeptat kde jsi kupoval ? A co grafika ? Uprimne se pri koupi trochu bojim vadnych krystalu,uz tu nekdo psal ze se mu to stalo... To jsem rad ze nabiha rychle... Tak minuta?:)
Byl jsem dost odvaznej a vzal jsem to na www.barbone.cz. Tech vadnych bodu jsem se bal taky, byl jsem pripravenej (pokude je naleznu) notas vratit. Ale nastesti musim zaklepat, displej je v naprosty pohode. Jinak je to vazne mazel - co se tyce kvality zpracovani stare dobre IBM.
Zapory ?
Zpracovani :
- baterie ma malou vuli a trosku se vykla, ale nic co by se nedalo prezit; vydrzi asi 3 a 1/2 hod. po druhem nabijecim cyklu - snad da vic.
- repracky nestoji za nic, ale na sluchatka se to necha poslouchat solidne
- lenovo napis vedle indikacnich led me silene drazdi
HW :
- grafiku jsem nezkousel zatezovat, nejak me jeji vykon zas az tak nezajima, ale bulanky zvladne dobre ;o)
- fragmentace disku (nejspis diky ThinkVantage) je nesnesitelna .. aspon na muj vkus, integorvany disk keeper jsem odstrelil.
SW :
- ThinkVantage je kapitola sama pro sebe, silene to zabira v pameti na 1GB RAM jsem vypnul swap a v pameti je po startu cca 360 MB ;o(
- zalohovani pres ThinkVantage je nepouzitelne naproti tomu Update jede super
Zpracovani :
- baterie ma malou vuli a trosku se vykla, ale nic co by se nedalo prezit; vydrzi asi 3 a 1/2 hod. po druhem nabijecim cyklu - snad da vic.
- repracky nestoji za nic, ale na sluchatka se to necha poslouchat solidne
- lenovo napis vedle indikacnich led me silene drazdi
HW :
- grafiku jsem nezkousel zatezovat, nejak me jeji vykon zas az tak nezajima, ale bulanky zvladne dobre ;o)
- fragmentace disku (nejspis diky ThinkVantage) je nesnesitelna .. aspon na muj vkus, integorvany disk keeper jsem odstrelil.
SW :
- ThinkVantage je kapitola sama pro sebe, silene to zabira v pameti na 1GB RAM jsem vypnul swap a v pameti je po startu cca 360 MB ;o(
- zalohovani pres ThinkVantage je nepouzitelne naproti tomu Update jede super
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“