mates 257 píše:opravdu nikdo neví co stím????? v pátek odjíždím na dovolenou a chtěl bych si vzít notes sebou.
Prosím poradte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nech si dcera kupi vlastny notas, nemusis ju tak rozmaznavat.
C
2bad píše:ja mam tento notebok tiez najvyzsiu radu z N200 a som si nim nad mieru spokojny... to vetranie je uplne v pohode, len treba nechat miesto na vzduch zo spodu... blbo vymyslene... napr ked lezim a notebook mam na kolenach, tak sa zatracene prehrieva a fuci ako dabel.. napriklad aj teraz.. ale ked mam notas tak ze lavy horny roh je volny tak je az studeny a z vetraku fuka len velmi mierne teply vzduch. touchpad je OK akurat sem tam neide scrollovat hlavne v mozile... a k tym aplikaciam lenovo... ja som si vistu nahodil nanovo, pretoze ma stvali... a dal som si tam iba ten snimac otlackov prstov. (inak super vecicka) ale vista sa mi aj tak dlho spusta... ale to moze byt aj sidebarom lebo tam mam utilitku na vyhladavanie wifi ktora ma 1.5MB a na gadget je to dost a k reprakom... zavisi na hlasitosti zdroja no to DVD je strasne slabe ale ked mate sluchatka tak je to v poho a niekedy sa to az neda pocuvat mikrofon mi slape v pohode a raz sa mi ho podarilo zavriet v taske zapnuty (problem s vypinanim visty) a bol tak chudacik asi dve hodiny ventilator na plne gule a baterka mala asi 20% a k baterkam vydrzia strasne dlho... pri mode power saver (mojm vlastnom upravenom) som mal cas takmer 3 a pol hodiny ale je pravda ze sa na nom dala robit len kancelarska robota vo worde )) ale vydrzal oproti HP je ta baterka super... a asi to je aj tym, ze z toho natasku vycnieva ako nador takze tolko malo odomna
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů