velmi podobne ladenou klavesnici dodava lenovo k nettopu q180 .. a pise se ni perfektne

To víš mám dobré známé.Člověk se pohybuje v této oblasti dlouho a občas na něj něco zbyde za rozumnou cenu.Jinak taky jsem chtěl nějakou 13ctku třeba Z370tku.Ta se mi líbí.cyber-mythius píše:roman: krásná cena, kdepak se kupují takové notebooky za tyhle ceny?![]()
jinak ano, tichý ten notebook je. Jen teď pociťuju že bych potřeboval něco poněkud "přenosnějšího" ... ale asi těžko najdu někoho, kdo to koupí za nějakou slušnou cenu
Nergal píše:Ghost píše:Personal Systems Reference katalogy su len informacne a tie konfiguracie co su tam uvedene su skor aktualne pre USA ako pre CZ/SK. vsetky konfiguracie su len v aktualnej verzii servisneho manualu (aspon pre Thinkpady, Ideapady maju iny support).
Tak už mi to je jasné. Dobre, s tým som sa už zmieril. Veď ten HDD s USB3.0 nebudem až tak často používať. Teraz budem kúsok OT. Chcem svoje Lenovo upgradovať SSD diskom. Chcem mSATA. Rozhodujem sa medzi OCZ NOCTI 120GB a Intel SSD 310 Soda Creek 80GB. O OCZ som čítal že má problémy so SandForce radičom. Disk chcem, pravdaže, ako systémový. Ktorý by som mal zobrať? Vďaka Ti!
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 53 hostů