Nefungují internetové prohlížeče
Nefungují internetové prohlížeče
Zdravím všechny místní experty.
Potřeboval bych pomoct s řešením problému: Často se mi stává, že internetové prohlížeče zničehonic přestanou fungovat, nebo jedou velmi pomalu (myšleno-nechtějí se načíst žádné stránky).
Vždy když se mi to stane, zkusím např flashget, jestli funguje a ten jede naplno. Stejně tak icq, thuderbird, všechno funguje, jenom onternetové prohlížeče (jmenovitě Firefox a IE) takhle zlobí.
Jediné co spolehlivě zabírá je restart windows.
Potřeboval bych pomoct s řešením problému: Často se mi stává, že internetové prohlížeče zničehonic přestanou fungovat, nebo jedou velmi pomalu (myšleno-nechtějí se načíst žádné stránky).
Vždy když se mi to stane, zkusím např flashget, jestli funguje a ten jede naplno. Stejně tak icq, thuderbird, všechno funguje, jenom onternetové prohlížeče (jmenovitě Firefox a IE) takhle zlobí.
Jediné co spolehlivě zabírá je restart windows.
Problémy může dělat nějaké rozšíření, především při větším množství ... pokud to dělá ale i IE, tak nevim, spíše vir či něco podobného 

TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Opera dělá to samé, to jsem teda zkoušel jen jedno a nouzový mód jsem nezkoušel. Přišlo mi, že to bude v něčem jinym, když to začnou dělat najednou všechny prohlížeče.
Firewall mám ten co je ve vistách. Blokovaný to tam snad nemám a kdyby jo, přišlo by mi divný že to funguje a jenom jednou za čas se to zblázní.
Firewall mám ten co je ve vistách. Blokovaný to tam snad nemám a kdyby jo, přišlo by mi divný že to funguje a jenom jednou za čas se to zblázní.
ahoj. Prihodim take neco do mlynku. Viz muj prispevek na http://www.zive.cz/Poradna/podivnost-s- ... tanswers=1
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“