IBM ThinkPad R32 funkce tlačítek a co mi chybí?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
hahoc
občas něco napíše

IBM ThinkPad R32 funkce tlačítek a co mi chybí?

Příspěvekod hahoc » 11 říj 2009 10:53

Přeji hezký den,
tento notebook mam jen par dnů a tudíž stále tápu :-)
Je zde tlačítko THINKPAD + ovládání hlasitosti (vše nefunkční), je mi jasné, že je třeba asi dohrát nějaké prográmky přímo pro toto, leč i když jsem pátral, tak jsem něco našel, ale víceméně k ničemu.
Proto prosím majitele stejného notebooku, jestli by byl tak moc hodný a napsal by mi co vše do tohoto modelu patří, aby vše fungovalo tak jak má- nerad se citím ošizený :-)
Bohužel tento model má pouze pomalejší USB (při kopírovaní je velmi znát), vím, že existuje "redukce" do PCMCIA slotu, leč nevím, zda-li když mám na IBM standartně USB 1,1 tak jestli z této redukce pak bude USB rychlejší. Má s tímto prosím někdo zkušenosti?
A když už jsem u těch PCMCIA slotů, myslel jsem si, že tam mám standartně 2 šachty, ale zjistil jsem, že spodní je běžný (mám v něm nyní datovou kartu) a vrchní je nějaký podivný- co to? :-)
Omlouvám se za poněkud hloupé dotazy, ale notebook od IBM u mne má naprostou premiéru a vzhledem k mé finanční situaci, mi bude muset nějaký čas stačit.
Děkuji za pozornost a těším se na jakékoliv rady, postřehy, nápady, finanční podporu a pod. :-)

P.S. Reakce zatim zadna, tak to jeste upresnim.
Jedna se mi o zprovozneni tlacitek hlasitosti a tlacitka THINKPAD (AJ neumim, lec co jsem nasel o tomto modelu, tak jsem si nainstaloval, ale tyto 3 tlacitka jsou stale nefunkcni).

A jeste prosim rovnez na odpovedi ohledne tech USB a vrchni sachty PCMCIA.

Dekuji
Začínal jsem na 8mi bitech a stále vlastní (Sharp PC-1500A + EPSON PX-4). Zlatý BASIC :-)
Nyní IBM R-32 (P4m/1.8, 512ram, 80hdd) + IBM NetVista

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“