Nakonec jsem si ho před několika měsící koupila, takže můžu poskytnou nějaké ty informace a zkušenosti
Pamatuju si, že v některých recenzích psali, že se prohýbá klávesnive (hlavně numerická, který je nad cd-rom mechanikou), to můžu potvrdit, ale při normálním psaní si toho nevšimneš, jen když víc přitlačíš.
Touch-pad je opravdu velký a na povrchu jsou jakési tečky, které vytváří příjemnou strukturu na dotyk a skvěle se s ním pracuje (je dost citlivý). Navíc scroll zone je bez teček, což neskutečně usnadňuje orientaci.
Už se mi podařilo ho upustit na zem, bohužel přímo na roh. U repráku v rohu se povrch trošku (téměř neznatelně) zvlnil, takže typuji že je oblast kolem klávesnice a povrch víka opravdu pokovovaný (tuhle otázku my nedokázal zodpovědět ani prodavač), a samotný roh, který je z plastu, prasknul. Není to, ale skoro vůbec vidět. Podle této zkušenosti bych tedy soudila, že konstrukce je dost bytelná. (Na chodu ntb se pád nijak neprojevil)
Mám trochu vysunutou cd-rom mechaniku, ale nevím jestli je to způsobeno tím pádem, takže se na to radši podívej v obchodě
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Tlačítko pro otevření cd-rom je na takovým místě, že skoro při každém uchopení (z boku) či přenášení ntb ji omylem otevřu, což mě pěkně stve.
Samotný povrch je kovově matný (barva je slabě, ale hodně slabě, nafialovělá, těžko se ta barva popisuje), a je na něm vidět každý dotyk. A prach se na to chytá asi jako na každý jiný.
Co se hlučnosti týče, tak si nemůžu stěžovat. Běží tiše jako myška (při větší zátěži, když se rozjede větráček, tak je samozřejmě trochu hlučnější).
Nevím co dál by tě zajímalo, tak se kdyžtak ještě zeptej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)