T61 nastaveni bezdrát síte
T61 nastaveni bezdrát síte
cau potrebovaů bych poradit kdyz se mi notebook uspi a pak ho probudim tak se mi zdy pripojuje do bezdratove site, coz ale nechci aby mr to porad delalo nevite jak to vypnout diky za rady
-
- píše často
pisal to LOSER_ vyssie. spusti access connections, v menu vybrat configure a pod nim location switching. a tam bud vypnut automaticke prepinanie profilov (ked nie je profil zaskrnuty mal by sa da zapinat iba manualne) alebo nastavit pozadovanie poradie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Vypni WiFi:-) Normalka pres Fn+F5.... Jestli mas vyplou WiFi a uspis notes a on ti ji znova pusti pri zapnuti tak bych veril ze to spis pousti wokna. takze si projed nastaveni poradne. To ze mi to neco hleda bych neresil...hlavne kdyz chci mit vyplou wifi tak at proste vypla je!!! (a ne za pomoci toho hardware prepinace)
Ahoj sice mam R61 ale melo by to byt stejne.........takze muj problem.....nemuzu se pripojit pres wi-fi nastavoval jsem sestre N200 ne pres access ale normalne ve vistach a vse oki ..... uplne stejne sem nastavil svou R61 a nic takze sem skousel access connections a take nic ..... pripojim se to ano ale jen pokud nastavim nezabezpecenou sit jakmile pouziju WPA-PSK .......TKIP.....a zadam kod tak se proste nepripojim zkousel jsem i jine varianty ale nic jedine pokud je to nezabezpecene........ nevim cim to muze byt a angicky neumim a skusenosti se sitemi nemam poradi mi nekdo jak ten Access Connections nastavit? Aktualizaci jsem provadel dnes rano takze by mel byt aktualni Musi tam byt nekde naka zrada protoze s tou N200 mi to jde v pohode. Notebook mam druhy den takze moc dekuji za pomoc 

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“