zdravim
Po tom ako mi kompletne odisiel moj "stary" fjs som sa rozhodol kupit za neho nahradu.
.
Po dlhsom vybere som dosiel k x200 v konfiguracii 251.
.
Pred kupou by ma este zaujimali realne skusenosti s tymto notasom.
1.vydrz baterie pri max a min vykone(kolko hodin sa vam z neho podarilo maximalne dostat),
2.ci ma raid (predpokladam ze nie ked o tom nikde nepisu),
3.ci jeden z diskov obsahuje recovery image alebo je k nemu len recovery dvd,
4.aka je v nom bateria(samostatne som videl predavat len 9 clankovu, tak neviem ci je to nahradna alebo s vyssou kapacitou),
5.poruchovost(mam vzdy "stastie" na vadny kus),
6.ako je to s hratelnostou na tomto notase, ci su tie 2 grafiky postacujuce,
7.ked kupim tento notas na slovensku, mala by tam byt klasicky 2r zaruka. Chcem dokupit predlzenie na 4r + neviem ci mozem k tomu este skombinovat +1r on-site zaruku na prvy rok od zakupenia,
8.aka je uroven servisov toshiba
.
Ak by mi vedel niekto odpovedat na tieto moje otazky, bol by som velmi vdacny.
Dakujem
Skusenosti s x200 251
Reklamace
Taktez jsem mel notas v rade X200. Uz ho nemam. 1 servis- vymena repracku - expresni oprava v cene 900Kc - 5 dnu. , 2 servis - vymena repracku, vymena zakladni desky kvuli zvukovce - 14 dnu, 3 oprava - vymena repracku, vymena zakladni desky , vymena vypinani monitoru, vymena snimace otisku prstu - 30 dnu... vraceni vyrobku, vraceni penez 14 dnu...
Presto bych do Toshiby sel znova, bohuzel zatim nemaji adekvatni notas. Satelite X200 uz nechci, a Qosmio s 9800GTX neni a podle me ani nebude.
Serie X200 uz pro CR neni v nabidce. Mozna kvuli poruchovosti zakladnich desek. Za Satellite X200 nastupuje rada Qosmio X300
Nyni vlastnim AlienWare m15x. Doufam, ze me nepotkaji stejne problemy, jako s Toshibou.
Presto bych do Toshiby sel znova, bohuzel zatim nemaji adekvatni notas. Satelite X200 uz nechci, a Qosmio s 9800GTX neni a podle me ani nebude.
Serie X200 uz pro CR neni v nabidce. Mozna kvuli poruchovosti zakladnich desek. Za Satellite X200 nastupuje rada Qosmio X300
Nyni vlastnim AlienWare m15x. Doufam, ze me nepotkaji stejne problemy, jako s Toshibou.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“