Toshiba Satellite Pro A300
nechci ti nic rozmlouvat, jen že jednak Toshiba řady Satellite nemá dostupný moc silný baterky, pokud vybíráš model s integrovanou, tušim nejsilnější jsem viděl jen okolo 60Wh
pak taky, to už nevim, jestli to neni pravidlem pro Toshibu, mam hodně velkej napájecí adaptér, v porovnání s Asusovým, co má hodně lídí na koleji, je tak o 1/3 větší a těžší (můj 120W, jejich 90W, jinak charakteristika stejná.. kolik mám odběr v peaku netušim, ale na book s integrovanou by mělo daleko míň..), tak to abys neměl k mobilnímu booku velký adaptér...
proto bych ti doporučil se podívat spíš na řadu Portege..
třeba tenhle mi na první zkouknutí přijde hodně fajn.. cena, HW, OS, záruka, solidní konstrukce, čtečka otisků + příjemný design, malý adaptér (asi 75W), baterka možnost sice jen šestičlánková, ale aspoň 72Ah, což bude tak 90W
http://www.ribbon.cz/portege-m800-107
ale nějak nerozumim, proč nejdeš do Thinkadů? To je jasná volba, co se týče mobilního...
pak taky, to už nevim, jestli to neni pravidlem pro Toshibu, mam hodně velkej napájecí adaptér, v porovnání s Asusovým, co má hodně lídí na koleji, je tak o 1/3 větší a těžší (můj 120W, jejich 90W, jinak charakteristika stejná.. kolik mám odběr v peaku netušim, ale na book s integrovanou by mělo daleko míň..), tak to abys neměl k mobilnímu booku velký adaptér...
proto bych ti doporučil se podívat spíš na řadu Portege..
třeba tenhle mi na první zkouknutí přijde hodně fajn.. cena, HW, OS, záruka, solidní konstrukce, čtečka otisků + příjemný design, malý adaptér (asi 75W), baterka možnost sice jen šestičlánková, ale aspoň 72Ah, což bude tak 90W
http://www.ribbon.cz/portege-m800-107
ale nějak nerozumim, proč nejdeš do Thinkadů? To je jasná volba, co se týče mobilního...
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Protoze to je pro pritelkyni a tam hraje velkou roli design at rikam co rikam a ja se snazim korigovat, aby to bylo +-kvalitni za 15-20k Kc. Takze zatim nejak to vypada na Dell Insp 1525 a jeste chtela videt nejaky jiny designove leskly! NB coz mi prisel jediny rozumny tento. To co ty ukazujes nevypada spatne, ale je to uz nad limit a 13ka - coz je trochu zbytecne. - NB bude mit tak max 5dni v mesici v tasce na cestach..jinak na stole.. kazdopadne dik za zajimave info..
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
Dorota píše:Toho adaptéru se neboj, tu obrovskou cihlu mají jen modely s dedikovanou grafikou. U ostatních je celkem v normě.
jo, to určitě, jen mě mate, že těch 90W má třeba Asus s velice podobnou konfigurací, jako můj... můžu asi očekávat rychlejší nabíjení, jinak nevidim jinou výhodu silnějšího adaptéru, než je třeba... (přetaktování asi těžko)
Vic jak 90 si nevezme imho urcite. Napr. pri power savingu a kancl praci mi bere NB kolem 9-13W, takze pri velke zatezi to tipuju na 40W ? Nedokazu uz odhadnou jaky je vliv na zvyseni vykonu pri soucasnem nabijeni, ale 90W uz je fakt moc..
zmerit? - wattmeter?
zmerit? - wattmeter?
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
hehe, tak to byl spíš upravenej obrázek, protože ten název je jen černej, neprůhlednej...
za mě, jsem jedině rád, že tam toho svítí co nejméně, protože na klávesnici si rosvítím prostě lampičkou v dálce, pro oči nejsou takové silné body dobré, lesknou se na monitoru...
za mě, jsem jedině rád, že tam toho svítí co nejméně, protože na klávesnici si rosvítím prostě lampičkou v dálce, pro oči nejsou takové silné body dobré, lesknou se na monitoru...
zaruka
Zdravim,
premyslim take o koupi TOSHIBA Satellite Pro A300-1NT a pripojuji se k dotazum od Payn a jeste bych se chtel zeptat, jak dlouho notas vydrzi na baterky pri bezne praci (icq, internet, word).
Ale hlavne by me zajimalo, jak je to presne se zarukou a servisem u tohoto modelu. Je v zakladu dvouleta s tim, ze na opravu musim notik dorucit sam? Nevite na kolik by prislo rozsireni, aby si pri poruse notas vyzvedli u me doma a po oprave mi ho opet dorucili? Protoze zvazuju koupi pres e-shop ribbon.cz...
premyslim take o koupi TOSHIBA Satellite Pro A300-1NT a pripojuji se k dotazum od Payn a jeste bych se chtel zeptat, jak dlouho notas vydrzi na baterky pri bezne praci (icq, internet, word).
Ale hlavne by me zajimalo, jak je to presne se zarukou a servisem u tohoto modelu. Je v zakladu dvouleta s tim, ze na opravu musim notik dorucit sam? Nevite na kolik by prislo rozsireni, aby si pri poruse notas vyzvedli u me doma a po oprave mi ho opet dorucili? Protoze zvazuju koupi pres e-shop ribbon.cz...
Já mam A210-1AP a jsem nadmíru spokojen.Jak již zde na fóru bylo řešeno,můj model se potýká s problémem "zamrzání",i když zde bylo hodně návodů jak se toho zbavit,raději sem odvezl ntb do servisu v Brně,čekal sem od nich něco jako:Ntb jede,nic mu neni,nashledanou...ale opak byl pravdou,příjemné jednání,navíc sem měl uvolněnou klávesu(dcerka si hrála).Na netu sem měl možnost sledovat jak reklamace probíhá,po cca5 prac.dnech sem si mohl ntb vyzvednout a vyjádření k reklamaci bylo takovéto:Po náročném zátěžové testu nebyla zjištěna žádná SW ani HW závada.Byly provedeny prventivní opatření update Biosu a GK,mechanicky poškozené tlačítko bylo výjmečně opraveno zdarma.Musim říct že od té doby jede vpohodě a zamrznutí se již neobjevilo.Takže u mě servis Toshiba 1+!Záruka je standardně 2 roky a myslím že i nabízejí zdarma odvoz a dovoz na opravu.
Stránka servisu:http://www.chg.cz/
Stránka servisu:http://www.chg.cz/
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“