Toshiba Qosmio F50
To Akem: taky bych se primlouval, aby až ho budeš zase rozebirat aby si sem hodil nějaky fotky, jak postupovat s rozebíranim. Urcite by to pomohlo vice lidem, kteří by si ho chtěli sami vyčistit.
Toshiba Qosmio F50-108 / Intel® Core™2 Duo P8400 2,26Ghz, 3GB DDR2 800Mhz, 320GB 5400 rpm, 9700M GTS 512MB DDR3, Vista Home premium
Asus EEE PC 1000H / I-Atom N270, 10" WSVGA, 1GB, 160GB, WF, BT, CAM, 6-čl. baterie, XP Home CZ
Asus EEE PC 1000H / I-Atom N270, 10" WSVGA, 1GB, 160GB, WF, BT, CAM, 6-čl. baterie, XP Home CZ
-
- píše často
chtěl bych se zeptat někoho kdo si kupoval notebook z Ribbon.cz a už ho reklamoval, jak probíhá reklamace. Hlavně by mě zajímalo jesli mají v Praze servis, a taky jak dlouho reklamace trvala? Díky
Toshiba Qosmio F50-108 / Intel® Core™2 Duo P8400 2,26Ghz, 3GB DDR2 800Mhz, 320GB 5400 rpm, 9700M GTS 512MB DDR3, Vista Home premium
Zdravím. U ribbonu jsem reklamoval, stránky servisu jsou zde: http://www.csf.cz/stranka/kontakty/11/
Pobočku v Praze mají. U mě to probíhalo tak, že jsem jim vyplnil formulář na jejich stránkách a za 2 dny u mě bylo PPL pro notebook. Oprava trvala něco přes týden, už přesně nevím, ale do 14 dnů byl notebook zpět.
Pobočku v Praze mají. U mě to probíhalo tak, že jsem jim vyplnil formulář na jejich stránkách a za 2 dny u mě bylo PPL pro notebook. Oprava trvala něco přes týden, už přesně nevím, ale do 14 dnů byl notebook zpět.
zdravim, tak sem asi začnu zase něco psát po delší době je dobrá volba Toshiba Qosmio F50-125 na hry jako GTA4 , CS:S tak 150fps ? Taky mam NTB z ribbonu akorat mi nak drží už tři roky ta tecra jej ... GTA4 sice rozjede ale tři roky ... rozjede max na 4min :X potom rychlej konec .. Tak se rozhoduju trochu modernizovat tak mi poraďte jen jestly to ma cenu i když ta baterka nic nevydrží ... ?
NTB
Apple MacBook PRO 13¨ C2D 2,26 N9400 250GB SnowLeopard + WIN7 Ultimate Boot camp
Toshiba Tecra A7-232, C2D T7200, 512+ 1024, 80GB, DVD+/-RW, 15.4'' WXGA+, XPp, X1600 256+256hyper, WLAN
Apple MacBook PRO 13¨ C2D 2,26 N9400 250GB SnowLeopard + WIN7 Ultimate Boot camp
Toshiba Tecra A7-232, C2D T7200, 512+ 1024, 80GB, DVD+/-RW, 15.4'' WXGA+, XPp, X1600 256+256hyper, WLAN
-
- píše často
-
- píše často
Nainstalovane nove ovladace :
GeForce Release 186 for Notebooks WHQL
Version: 186.03
Release Date: June 09, 2009
Operating System: Windows Vista 32-bit
uvidime ako pojdu ... crysis vyzera ist sviznejsie , ale mozno je to len blazeny pocit...
edit : vsetko ide rychlejsie , assasin creed , dead space, call of duty moden warfare - ale ja som mal predtym ovladace z 29.05.2008 co som mal predinstalovane tak ktovie co to bolo zac...
uvidime ako pojdu ... crysis vyzera ist sviznejsie , ale mozno je to len blazeny pocit...
edit : vsetko ide rychlejsie , assasin creed , dead space, call of duty moden warfare - ale ja som mal predtym ovladace z 29.05.2008 co som mal predinstalovane tak ktovie co to bolo zac...
vetrak
Castellano píše:A co ma byt v tech Win 7 noveho??
jinak jsem zpozoroval zmenu dva mesice od koupi notasu jsem zde psal, ze mam teplotu grafiky na 60 stupnich,at hraju Crysisci jakoukoliv narocnou hru.. Pred dvema mesici jsem hodil ovladace 185.20 a najednou se mi teplota grafiky zvysila.. kdyz nehraju hry tak notebook sel na 65 stupnu.. pak klesl na 55 a zse stoupal na 65 a klesal na 55 a dokola (musim rict, ze notebook stoji jen na stole a neni zapla zadna hra) - zkusil jsem jine ovladace a furt to same..preinstaloval jsem systemy a furt to same.. mno a ted pred dvema dny jsem hral GTA4 a koukl jsem se na telotu a bylo tam uz i cca 85,coz jsem ziral jak blazen, nebot tehdy tam bylo 69 a nad 70 to neslo..
a jinak s tema teplotama.. koukam na film.. film skonci a lezime v posteli a notebook se po filmu zhasne a je potichu.. v zapeti za par minut zacne hucet a za par minut zase ztichne a furt dokola.. presne jak jsem rikal, ze kolisaj teploty a spat se pak neda, jak to huci
premyslim, koupit stlaceny vzduch a profouknout notebook..prece jen na koleji je dost prasne prostredi
cao...taky mi zapina i vypiná vetrak a pak to zbytecne hučí,ikdyz nedelam temer nic, neprisel si na neco prosim??
-
- píše často
Nejlepsi je mit ovladace primo od vyrobce.. Pokud vyrobce neni lenivy a obcas ugpraduje.. Tohle se bohuzel stava dost casto, ze modifikovane ovladace jsou pro notebook letalni...
Napriklad u Lenova a Dellu primo zduraznuje nVidia, ze se maji instalovat ovladace upravene od vyrobce a ne ty jejich - oficialni... Otazka kolik tech uprav tam je.. Ale lepsi neexperimentovat, nebo to skonci ruzovou kasi na LCD.
Napriklad u Lenova a Dellu primo zduraznuje nVidia, ze se maji instalovat ovladace upravene od vyrobce a ne ty jejich - oficialni... Otazka kolik tech uprav tam je.. Ale lepsi neexperimentovat, nebo to skonci ruzovou kasi na LCD.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
To michal 27
Ludia potreboval by som radu :
Predvcerom som nainstaloval na moj qomsio f50 (graf karta 9700M GTS ), nasledujuce ovladace:
Niekde som cital , ze ovladace od nvidie nemaju ochranu vypnutia pocitacu pri velkom prehriati ... Je to pravda aj pri tychto ovladacoch , alebo nie. Neviete o tom nieco ?
Kedze su tieto najnovsie ovladace WHQL tak predpokladam, ze sa nemoze stat ze sa napr spali graf karta . ved ked su certifikovane , tak tym padom musia byt optimalizovane nato, aby sa take nieco nestalo. Ak hovorim zle prosim usmernite ma ...dik
Mozes mi k tomu povedat tvoj nazor ? Lebo to, ze toshiba dava rok stare driveri na graficku kartu je podla mna dost bieda. A ked nvidia da certifikovane ovladace, malo by to byt v pohode ci nie ?
Ludia potreboval by som radu :
Predvcerom som nainstaloval na moj qomsio f50 (graf karta 9700M GTS ), nasledujuce ovladace:
Niekde som cital , ze ovladace od nvidie nemaju ochranu vypnutia pocitacu pri velkom prehriati ... Je to pravda aj pri tychto ovladacoch , alebo nie. Neviete o tom nieco ?
Kedze su tieto najnovsie ovladace WHQL tak predpokladam, ze sa nemoze stat ze sa napr spali graf karta . ved ked su certifikovane , tak tym padom musia byt optimalizovane nato, aby sa take nieco nestalo. Ak hovorim zle prosim usmernite ma ...dik
Mozes mi k tomu povedat tvoj nazor ? Lebo to, ze toshiba dava rok stare driveri na graficku kartu je podla mna dost bieda. A ked nvidia da certifikovane ovladace, malo by to byt v pohode ci nie ?
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“