Toshiba Portégé M800-11K

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
katka8-0
občas něco napíše

Toshiba Portégé M800-11K

Příspěvekod katka8-0 » 06 črc 2009 12:48

Je tento model vhodný na časté nošení do školy?

Jaké s ním máte zkušenosti?

Je ta bílá barva hodně náchylná? Žloutne?

Co si myslíte cena/výkon?

MadaFaka
píše často

Příspěvekod MadaFaka » 09 črc 2009 15:30

ja myslim,ze se prodava za super cenu,na to ze to je 'portege',coz je u toshiby takova 'lepsi' rada,vybaveny je vyborne,takze pomer cena/vykon je urcite dobry.sice je to nejnizsi model portege a navic je to de facto jen trochu predelany model satellite,ale porad by to melo byt poznat.
ne nadarmo se rika,ze nejvic se vyplati kupovat nejnizsi model nejvyssi rady (nevim,jestli se to hodi zrovna k notebooku :) ).
na noseni do skoly je urcite super,rada portege je delana prave pro caste prenaseni,takze by mel neco vydrzet.
zloutnuti bych se urcite nebal a navic ta bila barva ma vyhodu v tom,ze na ni neni videt,jak je upatlana.
navic je to toshiba,ktere jsou obecne docela spolehlive a navic ma v zakladu zaruku 3 roky,coz je super.
navic je k nemu vista business,takze muzes zadarmo prejit na XP,pokud budes chtit a kdyz si ho kupis ted nekdy tak ho v rijnu muzes upgradovat na W7,takze je vhodna doba na nakup,mas 3 OS v jednom :wink:
myslim,ze s nim chybu urcite neudelas,pro holku je jako stvoreny,sam jsem o nem uvazoval a to holka nejsem :D
nakonec jsem koupil trochu jinou toshibu 14'', ktera vypada mirne chlapacteji :wink:

urcite si precti recenzi: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... rtege-m800
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 10 črc 2009 16:56

Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“