TOSHIBA Qosmio F750-10M - problém s 3D přes HDMI
TOSHIBA Qosmio F750-10M - problém s 3D přes HDMI
Mám teď nový notebook a mám trochu problém s 3D přes HDMI na TV. Když pustím ukázku 3D na monitor notebooku ve formátu mp4 tak to jsou dva obrazy vedle sebe, nastavím 3D-vedle sebe a mám 3D, když pustím blu-ray disk 3D tak se to automaticky zapne ve 3D a nejde to vypnout a dát dva obrazy. A teď k problému, když to připojím přes HDMI na telku SONY, která podporuje 3D a pustím tu ukázku kde jsou dva obrazy vedle sebe a na telce dám zapnu 3D-vedle sebe tak to funguje. Ale když zapnu ten blu-ray disk 3D tak se zapne automaticky 3D a já na telce 3D nezapnu a tím pádem mi nejdou ani brýle.
Naposledy upravil(a) fanda dne 31 led 2012 22:05, celkem upraveno 1 x.
Tak jak jsi to upravil, tak se neptej tak blbě
Je možné, že není kompatibilní verze HDMI mezi bookem a TV.
Jen jsem nepochopil to s tou 3D z BD média na TV.
Jestli máš film ve formátu "side by side", tak je jasné, že to těžko budeš aplikovat u jiného formátu na BD disku.
Co se Ti tedy zobrazí na TV, když na booku pustíš originální film z BD?
Je možné, že není kompatibilní verze HDMI mezi bookem a TV.
Jen jsem nepochopil to s tou 3D z BD média na TV.
Jestli máš film ve formátu "side by side", tak je jasné, že to těžko budeš aplikovat u jiného formátu na BD disku.
Co se Ti tedy zobrazí na TV, když na booku pustíš originální film z BD?
Asus ROG Strix G18
Ten notebook vlastně nějak snímá oči a můžu se dívat na 3D bez brýlí přes toshiba player. Když to připojím a pustím na telku tak to vlastně vidím rozmazaně protože na telce to nemám jak zapnout. Na je nabídka vedle sebe a nebo pod sebou a tím se zapnou i brýle. Zkoušel jsem ten blue-ray disk pustit i přes windvd.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“