A200-1CR FN klávesy pod win XP

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Shmaic
občas něco napíše

A200-1CR FN klávesy pod win XP

Příspěvekod Shmaic » 12 črc 2007 14:22

Zdravím všechny. Nedávno jsem si koupil Toshibu A200-1CR a hned jsem smáznul Visty - nahrál XPčka a získal tak 400 ram navíc. Ztratil jsem však drivery snad na všechno. Tak jsem postupně hledal a našel skoro vše, až na ovladače FN kláves.

FN klávesy potřebuji k zesvětlení LCD, bez toho je notebook nepoužitelný. Hledal jse skoro všude, na Toshibě.cz to není. Nic, žádná podpora XPček. Prosím poraďte, díky moc!

beedia

Příspěvekod beedia » 30 črc 2007 20:10

Jestlis to ještě nenašel, tak ti pomůžu. Snad :wink: Zkus tohle a pak napiš jestli to zabralo. Taky mi Visty nejdou přes pysky :?

beedia

filip893
občas něco napíše

Vista HP

Příspěvekod filip893 » 31 črc 2007 12:23

Mám A200-14e s Vista home premium. Ukamenujte mne, ale proč takové komplikace s downgrade na XP a pak hledat pracně drivery, abyste to vůbec rozchodili??? Já jsem s Vistama spokojenej.

beedia

Příspěvekod beedia » 31 črc 2007 13:30

Tak až takové komplikace to nejsou. Stačí se pořádně porozhlédnout na stránkách Toshiby :wink: Na Vistách ještě neběží všechny programy důležité třeba ve firmách, takže se nedivím, když někdo chce downgrade... Dám Vistám šanci a uvidíme 8)

beedia

CeCo

Příspěvekod CeCo » 06 zář 2007 23:14

Urobime to takto:
Pokracuje tu a toto zamykam.

C

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“