Chtel bych se zeptat vase nazory na tyto dve TabletPC Toshiba M7-117 vs Asus R1F-K003T.
Toshiba:Intel Core Duo 1,8Ghz grafika-nVidia Quadro NVS 110M 128MB 14.1" WXGA+ 1440 x900 512Mb DDR2 80Gb HDD
Asus: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz grafika-Intel GMA 950 až 224MB 13.3 "WXGA 1280 x 800 1Gb DDR2 100Gb HDD
Nevim jak se mam rozhodnout
Toshiba ma lepsi grafika a LCD, ale zaostava v CPU, RAM. O velikosti HDD mi az tolik nejde, ale je to taky minus
Asus ma lepsi a novejsi CPU(nevim jak se to projevi v praxe?rychlosti uspora atd.).Lepsi RAM a HDD. Mensi velikost LCD a horsi grafika.
Se cenou jsou na tom obdobne, takze remiza. Na design u me vyhrava Toshiba.
Vubec, ale nevim jak je na tom Asus s dodavany SW, spolehlivosti-poruchovost, servis atd. Asi je tim ze v mem okoli ma malo lidi Asus.
A tak se bojim do toho jit vice nez u Toshiba.Pokud mozno bych chtel nejakou slyset ohlas a zkusenost s Asusem nejlepe TabletPC od Asusu
Taky nevim jak je na tom klavesnice, jestli budou s CZ verze nebo jenom zase ENG verze.Zatim jsem to nikde nezijstil
Predem diky za odpoved.Je to fakt strasne tezky si rozhodnout.At uz jde o ntbk za 20tis.Kc nebo za 45tis.Kc stejna dilema jako vzdy.
P.S. stejna tema jsem zalozil i u Asusu. Ale tady bude asi vic znalce Toshiby snad to neni spam jinak mi to snad prominete,
Toshiba M7-117 vs Asus R1F-K003T
Ber toshibu, sam sis odpovedel v podstate:)
design u tebe vede, myslim ze u tabletu neni dulezity procak, ale ramku vymenis stejne dobre jako disk, s displejem neudelas nic, navic grafika nVidia je vyhodou, je to profi grafika na 2D obraz a ve hrach na tom nebude rozhodne zle. Pokud koupis notes u nas, dostanes jak CZ okna, tak ceskou klavesnici, to by mela byt samozrejmost.
design u tebe vede, myslim ze u tabletu neni dulezity procak, ale ramku vymenis stejne dobre jako disk, s displejem neudelas nic, navic grafika nVidia je vyhodou, je to profi grafika na 2D obraz a ve hrach na tom nebude rozhodne zle. Pokud koupis notes u nas, dostanes jak CZ okna, tak ceskou klavesnici, to by mela byt samozrejmost.
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“