Zvazuji koupi vyse uvedeneho modelu. Ma nekdo nejake zkusenosti?
Dekuji
Satellite P200-1BA
Řada Satelitte je prakticky shodná celá, stejná grafika, podobné desky. Liší se použitým procesorem AMD nebo Intel. Pak operační pamětí a velikostí pevného disku, někdy i jeho přístupovou rychlostí.
Co se týče procesoru, doporučuji Intel, vydrží o polovinu déle baterie a méně topí. Operační paměť doporučuji 2GB, systém ponechat Vista a pevný disk s otáčkama 5400.
P.S. Šasi je stejné a je v pohodě, nijak se mi neprohýbá:)
Co se týče procesoru, doporučuji Intel, vydrží o polovinu déle baterie a méně topí. Operační paměť doporučuji 2GB, systém ponechat Vista a pevný disk s otáčkama 5400.
P.S. Šasi je stejné a je v pohodě, nijak se mi neprohýbá:)
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
není, ta na P200 má větší rozměry a tudíž se více prohýbá, např při zavírání displeje, zkus ho třeba chytnout za jeden krajní roh a zavři notes a uvidíš, že nezapadnou obě západky => prostě je to měkké a na té 17" se to projeví ještě více
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
To Mivlak: Ano máš pravdu, nevšiml jsem si, že se vlastně jedná o 17" model. Z vlastní zkušenosti vidím v 17" notesích spíše nevýhody.
Klávesnice se také dost prohýbá, pač u spousty notesů není dost vypodložená /jedinej kterej byl celkem gut byl Siemens/, naopak nejhorší MSI a Acer.
Dále větší LCD více žere, notes zabere víc místa, je težší. Jedinej plus vidím ve větší pracovní ploše / o něco/ a v numerickém bloku. Ale ten si můžeš jednoduše k menšímu notesu připojit přes USB. Navíc LCD si k němu můžeš připojit taktéž pro domácí práci, poku někdo velkou pracovní plochu potřebuje.
Co se týče šasi, faktem je, že 17" se už můžou víc prohejbat.
Klávesnice se také dost prohýbá, pač u spousty notesů není dost vypodložená /jedinej kterej byl celkem gut byl Siemens/, naopak nejhorší MSI a Acer.
Dále větší LCD více žere, notes zabere víc místa, je težší. Jedinej plus vidím ve větší pracovní ploše / o něco/ a v numerickém bloku. Ale ten si můžeš jednoduše k menšímu notesu připojit přes USB. Navíc LCD si k němu můžeš připojit taktéž pro domácí práci, poku někdo velkou pracovní plochu potřebuje.
Co se týče šasi, faktem je, že 17" se už můžou víc prohejbat.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
tak větší pracovní plochu mám i já na 15,4" díky vyššímu rozlišení, než je na té Toshibě, tam je jen WXGA+, to si myslím, že na tak velký displej je trochu málo, na 17" jedině WUXGA
nechci propagovat Della, ale mají tam teď promo akci, takže Inspirion 1720 v lepší konfig než ta Toshiba by vyšel levněji a má určitě pevnější šasi a lepší i záruka a celkově je to lepší značka www.dell.cz/promo
nechci propagovat Della, ale mají tam teď promo akci, takže Inspirion 1720 v lepší konfig než ta Toshiba by vyšel levněji a má určitě pevnější šasi a lepší i záruka a celkově je to lepší značka www.dell.cz/promo
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
jak tady někdo psal, že se na Toshibě prohýbá klávesnice, tak to vůbec není pravda, např. na mé A200 - 1S9 je klávesnice naprosto komfortní a v žádným případě se neprohýbá...
Kde jsem zažil velké prohýbání klávesnice (tam jsem to ani nečekal), tak byl kamošuv noťas FSC AMILO Pa 2510....
Kde jsem zažil velké prohýbání klávesnice (tam jsem to ani nečekal), tak byl kamošuv noťas FSC AMILO Pa 2510....
Lenovo ThinkPad T420i
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“